Stylisten van bekende merken komen naar Harmelen en dit is waarom

Aangeboden door Vallen Mode Fashion & Lifestyle 22 oktober 2018

Als jij helemaal van de fashion bent, dan moet je dit weekend in Harmelen zijn. Stylisten van verschillende bekende Nederlandse merken geven jou bij Vallen Mode persoonlijk style-advies. Daar wil je gewoon bij zijn! Heel tof: jij kunt zaterdag jouw naam of initialen laten borduren op je jeans.

Bij Vallen Mode is het Dutch Fashion Weekend. Speciaal hiervoor zijn er stylisten uitgenodigd om jou te helpen met style-advies. Daarnaast hebben ze bij Vallen Mode ook nog eens heel veel leuke acties. Voor mannen én vrouwen!

Styliste van Studio Anneloes

Op vrijdag 26 oktober is er een styliste van Studio Anneloes in de dameskledingwinkel. De styliste is er van 12.00 tot 17.00 uur en geeft jou graag advies. In de winkel krijg je een hapje en drankje en je krijgt een leuke goodiebag mee naar huis. En breng gerust manlief mee, want het hele weekend krijgt hij €10,- korting op de armbanden van het Amsterdam label Pig & Hen.

Styliste van Pimps & Pearls

Als jij helemaal fan bent van sieraden, sjaals en tassen die bij je kleding passen, dan moet je zaterdag 27 oktober in de winkel zijn. Want dan komt er een styliste van Pimps & Pearls langs. En je krijgt nog een shopper XL cadeau ook! En voor de mannen is er weer een actie: bij elke aankoop van kleding van het merk PME, krijgt hij er een leuk cadeautje van dit merk bij.

Styliste van Denham

Op de zaterdag is er nóg een styliste van een gaaf Nederlands merk aanwezig. Namelijk van Denham the jeanmaker. Als je altijd al jouw naam of initialen op je jeans wilde hebben, dan is dit je kans. Want tussen 12.00 en 17.00 uur kun je dit laten doen. Helemaal gratis!

Stylist van Dstrezzed op koopzondag

Ken je dat geweldige merk Dstrezzed? Op zondag 28 oktober komt dé stylist van dit merk langs bij Vallen Mode. En deze stylist komt speciaal voor alle mannen om hen advies te geven over kleding. En wil je profiteren van kortingen op onder andere een 2pack Björn Borg-boxers? In plaats van €44,95 betaal je daar komende zondag maar €39,95 voor. En de vrouwen worden zeker niet vergeten, want zij kunnen kans maken op zo’n mooi shawl van het merk SUMMUN.

Oké, genoeg redenen dus om naar Vallen Mode te gaan dit weekend!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Vallen Mode Fashion & Lifestyle. Meer over Vallen Mode Fashion & Lifestyle ontdekken?

Vallen Mode Fashion & Lifestyle kledingwinkels

Nu gesloten09:30 - 17:00

Kalverstraat 2-8, Harmelen

Bekijk meer:kledingwinkels
Trends herfst winter 2018 Vallen Mode

Deze herfst- en wintertrends wil je niet missen bij Vallen Mode

Jij loopt vast nog in je zomerse outfit, maar de herfst- en winterkleding hangt in de winkel. Een wi...

adv.