Jouw rommelige kledingkast opruimen? Dat doe je met Closet Therapy in Woerden

Aangeboden door Arthur & Willemijn Woerden 13 maart 2019

Mensen, het is weer tijd om jouw kledingkast op te schonen. Want het voorjaar is begonnen en dat betekent dat je winterkleding plaatsmaakt voor voorjaarskleding. Bij Arthur & Willemijn in Woerden helpen ze jou graag met het opruimen van de kast in 3 stappen. Daarnaast geven de stylisten je tips over wat je met je ‘oude’ kleding kunt doen. Closet Therapy noemen ze dat. Superhandig en ook helemaal gratis!

<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

Stap 1: heb je het wel gedragen?

Oké, laten we beginnen. Eerst ga je kijken of je de kleding in je kast überhaupt wel hebt gedragen. Haal eerst alles uit je kast en scheid de kleding in de volgende categorieën.

  • Afgelopen jaar niet gedragen
  • Typische zomerkleding en winterkleding
  • Gedragen

Niet gedragen?

Tja, je komt ongetwijfeld kledingstukken tegen die je nog nooit hebt gedragen om uiteenlopende redenen. Misschien zat het niet lekker, was het uit de mode of wist je niet met wat je het moest combineren. Valt het kledingstuk onder de laatste twee? Leg ze dan even op een apart stapeltje, want bij Arthur & Willemijn kunnen de stylisten jou vertellen wat je ermee kunt doen (check zo stap 3). Als de kleding niet lekker zat, dan kun je de kleding doneren via RESHARE bij Arthur & Willemijn in de Voorstraat.

Zomerkleding of winterkleding

Kom je dat leuke zomerjurkje tegen dat je alleen op vakantie aan hebt? Of alleen in de winter? Doe deze kleding in aparte dozen en zet er zomer en winter op. Als je naar een warm land gaat dan heb je de kleding er zo weer bij gepakt. En als de winter weer begint, dan heb je die kleding ook zo weer te pakken.

Wel gedragen?

De kleding die je wel minimaal een keer per maand hebt gedragen ga je nu even checken. Is de kwaliteit nog goed? Zo niet, zet deze kledingstukken dan op je verlanglijst. Want dan mogen ze vervangen worden!

Stap 2: de praktische indeling

Pak je stapel met gedragen kleding er weer bij. Nu ga je al die kledingstukken verdelen in de onderstaande categorieën. Als je dit hebt gedaan, dan ga je even rekenen. Tel je beschikbare planken in de kast en verdeel je kleding hierover. Vouw of hang de kleding op. Bijvoorbeeld:

Vouwen:

Broeken
Truien
Vesten
Hemd
T-shirt

Hangen:

Blazer
Blouse
Jurk
Rokken

Op naar de volgende stap!

Stap 3: analyse en Closet Therapy

Alles ligt of hangt als het goed nu netjes in je kast. Nu ga je kijken of het wel voldoende is. Heb je wel genoeg basisitems? Kom je misschien een broek te kort? En past het allemaal bij je kledingstijl? Denk je bij een paar kledingstukken: superleuk, waar moet ik dan nu mee combineren? Dan is het tijd voor Closet Therapy. Want bij Arthur & Willemijn kunnen ze jou hiermee helpen.

Closet Therapy; een gratis service

In zestig minuten krijg je advies van een personal stylist van Arthur & Willemijn. Jij brengt al je kledingstukken mee waarvan je geen idee hebt hoe je dat kunt combineren. In de winkel neem je samen met de stylist de kleding door en ga je ze passen. En combineer je het eventueel met kleding uit de collectie van Arthur & Willemijn. De stylist geeft je tips over hoe je de kleding kunt dragen. Of je krijgt het advies om afscheid te nemen van de kledingstukken. Die kun je dan meteen doneren aan het goede doel via RESHARE.

Is Closet Therapy echt iets voor jou? Maak dan direct een afspraak bij Arthur & Willemijn in Woerden. De koffie en thee staan voor je klaar.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Arthur & Willemijn Woerden. Meer over Arthur & Willemijn Woerden ontdekken?

Arthur & Willemijn Woerden kledingwinkels

Nu gesloten09:30 - 18:00

Voorstraat 14, Woerden

Bekijk meer:kledingwinkels

Lees ook:

5 x opgeloste mysteries over kledingwinkel Arthur & Willemijn in Woerden

Hiep hiep hoera! Kledingwinkel Arthur & Willemijn bestaat 40 jaar. Het eerste filiaal werd 40 jaar g...
Tips Arthur & Willemijn

Met deze tips vind je kleding die past bij jouw figuur

Yes, het is weer tijd om nieuwe kleding te kopen! Niets is zo leuk als voor jezelf shoppen. Maar hoe...
Sander en Willemijn van Arthur & Willemijn

Sander en Willemijn vinden Woerden een warm bad en vertellen meer over hun winkel

Als je één van de winkels van Arthur & Willemijn binnenloopt, dan kijk je je ogen uit. De dameskledi...
<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.