Woerden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Meer opbergruimte in je Woerdense stulpje? Check dan deze coole oplossing

Aangeboden door Kvik Woerden 19 augustus 2019

Kom jij altijd ruimte tekort in huis? Bijvoorbeeld in je woonkamer, kantoor of in de kinderkamer? Chris Passier van Kvik Woerden heeft voor jou dé oplossing. Eentje die niet alleen heel praktisch is, maar nog veel meer voordelen heeft. “Bij Kvik krijg je opbergoplossingen die precies bij jouw behoeften en huis passen. Onze garderobes en schuifdeuren worden ook nog eens op maat gemaakt, zodat de ruimte optimaal wordt benut”, vertelt Chris.

De garderobes en opbergruimtes van Kvik zorgen voor rust en overzicht in jouw Woerdense stulpje. “Daarnaast zien ze er schitterend uit, want het is Deens design, met natuurlijke kleuren en materialen”, zegt Chris. “Wij vinden dat iedereen recht heeft op een coole garderobe, dus je vindt bij ons garderobes tegen verrassend lage prijzen.”

Van ‘walk in closet’ tot kledingkast met schuifdeuren

Of je nu op zoek bent naar een walk in closet of een kledingkast met schuifdeuren, Kvik Woerden heeft het allemaal. Om jou alvast wat inspiratie te geven heeft Kvik een speciale gids die jou helpt met het maken van verschillende keuzes. Bijvoorbeeld wat de inrichting van de garderobe wordt en uit welke accessoires je kunt kiezen. Zo krijg jij jouw droomgarderobe van Deens design op maat!

Doe-het-zelfgarderobe: het is zó simpel

In de showroom van Kvik in Woerden kun je de garderobes bekijken. Chris: “Omdat we alles op maat kunnen maken, hebben we voor iedere ruimte een oplossing. Of het nu voor de zolder, hal, bijkeuken of slaapkamer is. En de montage is supersimpel. Dat kun je natuurlijk ook laten doen, maar met een beetje gereedschap en een paar extra handen kun je het ook gemakkelijk zelf doen. We geven je ook nog een instructieboek en tekeningen mee om te helpen.”

(Lees verder onder de foto’s)

Check deze prachtige garderobes maar

Foto: Kvik
Foto: Kvik
Foto: Kvik
Foto: Kvik
Foto: Kvik
Foto: Kvik
Foto: Kvik
Foto: Kvik

Maak een afspraak

Wil jij een designergarderobe voor een verrassend lage prijs? Maak dan een vrijblijvende afspraak met Chris of een van zijn collega’s van Kvik Woerden. Dat doe je via onderstaande button:


Meer over Kvik Woerden ontdekken?

Kvik Woerden woonwinkels

Gesloten10:00 - 18:00

Botnische Golf 5A, Woerden

Bekijk meer:woonwinkels

Lees ook:

Kvik keukens prato Woerden

Dit zijn de populairste keukens van Kvik Woerden

Ben jij uitgekeken op jouw keuken? Ga dan eens naar Kvik in Woerden aan de Botnische Golf. Zij hebbe...
Chris van Kvik Woerden

Chris ging lopend en liftend op wereldreis en helpt je nu aan een designerkeuken

Ruim een jaar geleden opende Chris Passier (32) de deuren van Kvik in Woerden aan de Botnische Golf....

adv.