Woerden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Relaxfauteuils steeds populairder in Woerden: ‘Steeds meer jonge mensen willen er één’

Aangeboden door De Osim Wooncentrum Kamerik 20 augustus 2019

In Woerden zijn we stuk voor stuk harde werkers. En wat heb je dan nodig aan het einde van de dag? Juist, een heerlijke fauteuil. In zo’n relaxfauteuil zit je lekker met je rug naar achteren en je benen gestrekt. I-de-aal! Bij Wooncentrum De Osim in Kamerik hebben ze veel verschillende relaxfauteuils voor je. Voetjes van de vloer en uitrusten maar!

Helemaal super, bij De Osim kun je de relaxfauteuil helemaal op maat laten maken. Jij kiest de stijl, kleur en stof. En jij bepaalt zelf of de stoel moet draaien of juist niet. Daarnaast is zo’n comfortabele stoel ook met opstahulp te bestellen. Ideaal als je wat slechter te been bent. Bij De Osim hebben ze relaxfauteuils van de merken Gealux, DatZit, De Toekomst, Mecam en Himolla. “Onze specialiteit is het leveren van maatwerk”, vertelt Pau Brokking van De Osim.

Unieke service: ‘We halen de mensen op’

“Voor mensen die niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen hebben we een oplossing. Wij halen zelf de klanten op bij hun huis en rijden ze naar de showroom waar ze de fauteuil kunnen testen. Vooral voor ouderen en voor mensen met een beperking is dit heel fijn”, vertelt Pau.

(Lees verder onder de foto)

relaxfauteuil woerden kamerik

Voor ieder interieur een fauteuil

“We merken dat de klanten in de winkel die voor een relaxfauteuil komen, steeds jonger worden. Dit komt doordat de uitstraling van de fauteuils enorm is verbeterd. Ze zijn niet meer zo lomp en kolossaal als vroeger. Bijvoorbeeld de armleuningen en de voetenklep die nu heel stijlvol ontworpen zijn. Zo is er voor ieder interieur wel een relaxfauteuil te vinden.

‘Onze specialiteit is het leveren van maatwerk’

“Voor de bekleding is er veel keuze uit (geschuurd) leer en stof. Je kunt ze zelfs combineren als je wilt. Voor de kleur hebben we ook een groot aanbod. Denk aan RVS, mat zwart en chroom voor de voet van de stoel. Voor het leer of andere stof zijn er heel veel kleuren om uit te kiezen”, zegt Pau. En wat ook heel handig is: er zijn ook fauteuils zonder voetenklep, maar met een verstelling voor de rug. Zo kun je na het eten lekker uitbuiken.

Functies en geen losse snoeren

De fauteuils van De Osim zijn er in verschillende prijsklassen. “Ook als je minder wilt uitgeven, kun je bij ons terecht. Verder kun je het zo luxe maken als je zelf wilt. En kies je voor een elektrische variant? Die zijn bijna allemaal voorzien van een accu, zodat je geen last hebt van losse snoeren in de kamer.” Wooncentrum De Osim levert in onder andere de regio’s Woerden, Breukelen, Bodegraven, Montfoort, Oudewater en omstreken.

‘Voor het leer of andere stof zijn er heel veel kleuren om uit te kiezen’

Binnen vier weken bij je thuis

Als je een relaxfauteuil hebt besteld bij De Osim, dan staat-ie zo snel mogelijk bij je thuis. “Of je nu een maatwerkmeubel hebt gekocht of een regulier model, we willen het altijd zo snel mogelijk leveren. Dit kan in sommige gevallen zelfs direct uit de showroom.”

Wil jij ook zo’n heerlijke relaxfauteuil voor bij jou thuis? Bezoek dan eens de showroom in Kamerik!


Meer over De Osim Wooncentrum Kamerik ontdekken?

De Osim Wooncentrum Kamerik woonwinkels

Geopend10:00 - 17:00

Nijverheidsweg 5, Kamerik

Bekijk meer:woonwinkels

Lees ook:

Wáát! Een ‘verborgen’ woonwinkel van 2400 vierkante meter in Woerden

Ben je toe aan een nieuwe inrichting van je huis? Of sta je misschien op het punt jouw nieuwe stulpj...

adv.