Gezien bij vtwonen: deze banken staan bij Home Time in Woerden

Aangeboden door Home Time Woerden 20 november 2018

Soms zie je meubels in een magazine of op tv voorbij komen, die wil je gewoon in het echt zien en voelen. En hoe geweldig is het als je er niet ver voor hoeft reizen? Er is maar één plek in Woerden waar je letterlijk de wereld van vtwonen in kunt stappen. En dat is bij Home Time in de Achterstraat.

Jan Willem van Home Time werd onlangs benaderd door vtwonen om hun banken in zijn winkel te zetten. “Ik vond dat een superidee! De bladen van vtwonen inspireren mij enorm, want ze zijn altijd vernieuwend. In de showroom van vtwonen heb ik zelf twee banken uitgekozen die nu sinds een paar weken in de winkel staan.”

Het zijn de Flex en de Urban, twee banken waar je heerlijk op kunt bankhangen om een romantische film te kijken of gezellig een drankje te doen met vrienden.

In alle stoffen en kleuren verkrijgbaar

De banken van de lijn Urban en Flex zijn dus nog gloednieuw bij Home Time. “De Flex (zie foto onder) is strak gestoffeerd en heeft een moderne look. De bank is in verschillende maten te maken, zoals een 2,5- of een 3-zits. Dit kan bijvoorbeeld met een longchair of met een voetenbank erbij.”

“De Urban (zie foto boven) heeft een meer nonchalante look en is wat ruimer gestoffeerd. Door de plooien is het een hele stoere bank en als je voor een glimmende stof kiest, heeft de bank een luxe uitstraling. Ook deze bank is er in verschillende maten. Maar de bank is ook als loveseat en met longchair of voetenbank verkrijgbaar”, vertelt Jan Willem. Handig om te weten: beide banken zijn in alle kleuren leverbaar.

vtwonen Woerden bank Urban Home Time
De Urban. Foto: indebuurt Woerden

Snelle levertijd en prijzen

Home Time kan de banken al leveren vanaf 3 tot 5 weken. En ben je benieuwd wat de banken kosten. Een 3-zits van de lijn Urban inclusief zitkussens is er al vanaf €1.199,-. De Flex 3-zits is er vanaf €1.099,-. Proef alvast de sfeer van vtwonen bij Home Time in Woerden en bezoek de woonwinkel in de Achterstraat!

Meer foto’s

De Flex. Foto: vtwonen
De Flex. Foto: vtwonen
De Urban. Foto: vtwonen
De Urban. Foto: vtwonen

Home Time Woerden woonwinkels

Nu gesloten10:00 - 17:30

Achterstraat 14, Woerden

Bekijk meer:woonwinkels