Woerden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Haarscherp zicht overdag én ’s nachts: doe de gratis oogtest met deze unieke scanner

Wist jij dat een oogafwijking ’s nachts of bij schemer anders kan zijn dan overdag? Dat kan vooral bij het autorijden best lastig zijn. Laat voor superscherp zicht overdag én ’s nachts eerst jouw ogen eens onderzoeken met de DNEye-scanner van Rodenstock. Met de resultaten worden de brillenglazen perfect aangepast op jouw ogen.

Door de vele bezoekers in april, komt de scanner nog een keer naar Woerden. Jij kunt van dinsdag 24 tot en met vrijdag 27 juli 2018 een gratis onderzoek laten doen. Want Rodenstock komt met de DNEye-scanner langs bij Joop Optiek in winkelcentrum Molenvliet. Lekker in de buurt dus.

Kom langs en ontvang €100,- korting

Van 24 tot en met 27 juli 2018 staat de DNEye-scanner in de winkel van Joop Optiek (Molenvlietbrink). Je kunt tussen 10.00 en 18.00 uur een onderzoek laten doen. Hier zijn geen kosten aan verbonden, maar wees er wel op tijd bij. En mooi meegenomen: na de scan krijg je een waardecheque van €100,-. Hiermee krijg je korting als je een paar brillenglazen van Rodenstock met de DNEye-techniek koopt. Handig!

Tip: omdat er grote drukte wordt verwacht is het handig om een afspraak te maken. Dit kun je telefonisch doen bij Joop via 0348-432039 (van dinsdag tot en met zaterdag van 09.30 tot 18.00 uur).

Joop vertelt over 25 jaar in Molenvliet en de ‘gekte van 2008’

DNEye: 1500 hypernauwkeurige metingen

De DNEye-scanner Rodenstock meet jouw ogen heel nauwkeurig. Het apparaat doet niet één meting, maar 1500 hypernauwkeurige metingen. DNEye scant jouw oog met een onschadelijke lichtstraal en kan hiermee 25 keer nauwkeuriger meten dan andere oogmeettechnieken.

DNEye scanner Woerden Joop Optiek
Foto: Rodenstock

Nachtblindheid en vermoeide ogen

Jouw oog wordt gescand onder verschillende lichtomstandigheden. Hierdoor wordt de exacte afwijking gemeten en worden jouw nieuwe brillenglazen zo aangepast, dat je overdag, bij schemer en ’s nachts superscherp zicht hebt. Dus als jij denkt dat je nachtblindheid hebt, kom dan zeker even langs bij Joop Optiek op 24 april. Ook als je veel last hebt van vermoeide of prikkelende ogen, dan is een onderzoek met de DNEye-scanner ook iets voor jou. Met de meetgegevens worden de multifocale glazen heel nauwkeurig ingeslepen.

Wanneer en waar je ogen gratis laten onderzoeken: 24 t/m 27 juli 2018 van 10.00 tot 18.00 uur bij Joop Optiek, Molenvlietbrink 254.

Opticien Joop Optiek Woerden
Foto: indebuurt Woerden
Joop Optiek 25 jaar

Joop vertelt over 25 jaar in Molenvliet en de ‘gekte van 2008’

Deze maand viert Joop Optiek het 25-jarig jubileum. In 1993 opende de deuren van de opticien in Mole...

Meer over Joop Optiek Woerden – Opticien met exclusieve merken ontdekken?

Joop Optiek Woerden – Opticien met exclusieve merken opticiens

Geopend09:30 - 18:00

Molenvlietbrink 254, Woerden

Bekijk meer:opticiens

adv.