Woerden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Favoriet item van modejournalist Fiona Hering te zien in de Voorstraat

Aangeboden door Specsavers Woerden 18 november 2019

De tijd dat je jarenlang met één bril deed is allang verleden tijd. Tegenwoordig is het heel normaal dat je verschillende brillen hebt in uiteenlopende kleuren en monturen, die passen bij je outfit. Indebuurt Woerden ging op bezoek bij Henny en Marijke van Specsavers aan de Voorstraat. Onderwerp van gesprek: trends voor dit najaar, kleuren en… de vorm van je gezicht.

Wat voor een montuur moeten we volgens trendsettend Nederland komend najaar op onze neus zetten? “Als je de mode graag en op de voet volgt, dan moet je dit najaar een zwarte bril dragen,” antwoordt opticien Marijke. “Hoewel zwarte monturen nooit echt helemaal weg waren, zijn ze nu weer hot. Black is back, zeg maar.”

Het voordeel is dat de zwarte monturen moeiteloos te combineren zijn met verschillende outfits. “Of je nou op kantoor bent of een feest hebt, het staat altijd goed. We hebben dan ook van diverse modehuizen de monturen in huis.”

Brillen van Tommy Hilfiger tot Balmain maar ook opvallende monturen ontwerpen door Viktor & Rolf hebben bedrijfsleider Henny en Marijke in de winkel.

Fiona Hering

Wie al jaren zweert bij een zwarte bril, is modejournalist en Specsavers-ambassadeur Fiona Hering. Als geen ander weet zij dat je met een zwart brilmontuur nu meer dan ooit een statement in je look maakt, eentje waar men niet omheen kan.

Marijke: “Fiona heeft de brillentrends allang gespot en op de site van Specsavers laat zij haar favorieten zien. Wij hebben die favorieten in onze winkel aan de Voorstraat, dus wie benieuwd is hoe ze staan, is welkom om te komen kijken welk model het beste staat,” zegt Marijke.

Let op je gezichtsvorm

Weet je trouwens waar je op moet letten als een montuur uitzoekt? Je gezichtsvorm! Heb je een ovaalvormig gezicht? Dan heb je geluk, want dan staan de meeste brillen je fantastisch. Bij een rond gezicht past een rechthoekig model goed. Vierkante gezichten kunnen ronde, wat grotere brillen prima hebben. En bij een hartvormig gezicht staat een ovaal montuur mooi.

Je wimpers en wenkbrauwen spelen ook een belangrijke rol in je zoektocht; het is niet mooi en prettig als je wimpers je glazen raken, dus let daarop. Een bril staat het mooist als je wenkbrauwen samenvallen met de bovenste rand van de bril. En net als bij schoenen geldt voor een bril ook dat ‘ie lekker moet zitten. Hij moet geen pijn doen en eigenlijk zo zijn dat je niet in de gaten hebt dat je een bril draagt.

Natuurlijk kunnen Marijke en Henny helpen bij het zoeken van het perfecte, misschien wel zwarte, montuur.

Wil je de favorieten van Fiona Hering vast zien? Check dan dit.

Specsavers vind je aan de Voorstraat 29. Contactgegevens vind je hieronder.Meer over Specsavers Woerden ontdekken?

Specsavers Woerden

opticiens

Gesloten09:00 - 18:00

Voorstraat 29, Woerden

Bekijk meer:opticiens

adv.