Woerden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Make-over bij Albert en Marjan in huis: ‘We genieten nu elke dag van de mooiste badkamer ooit’

Aangeboden door Franck van Vliet Badkamers 15 augustus 2019

Versleten douchedeuren, gebarsten tegels en een jaren 90-uitstraling. We snappen wel dat je dan aan een nieuwe badkamer toe bent. Misschien droom jij al een tijdje over een bad of inloopdouche. Of allebei! Woerdenaren Albert en Marjan zagen ook dat hun badkamer versleten was en een inloopdouche stond hoog op hun verlanglijstje. Daarom riepen zij de hulp in van Franck van Vliet Badkamers uit Woerden.

“Onze badkamer dateerde uit 1993”, vertelt Marjan. “We vonden hem nog best mooi. Wel was er hier en daar slijtage te zien, onder andere aan de kitranden van de douchecabine en er waren ook tegels gebarsten.” Albert: “Het bad gebruikten we niet. Toen we na begonnen te denken over de mogelijkheid van een inloopdouche en eens rond gingen kijken, realiseerden we ons dat het verschil tussen een nieuwe en onze ‘best mooie’ badkamer toch wel groot was.”

Meedenken, héél veel opties en binnen budget

Marjan: “Van onze buren hadden we positieve verhalen gehoord over Franck van Vliet en we besloten om ook eens bij dit bedrijf te kijken. Na een telefoontje waren meteen drie afspraken gepland; Franck kwam eerst bij ons kijken en daarna brachten we een bezoek aan Yvonne (de vrouw van Franck) in de showroom. En de derde afspraak was om een definitieve keuze te maken voor de offerte.”

‘Alles werd schoon achtergelaten tijdens de verbouwing’

“Yvonne had twee varianten uitgewerkt op basis van de voorlopig keuzes die we eerder hadden gemaakt. We waren enorm verrast dat ze zo met ons meedacht en zó veel verschillende opties bood. En het paste ook nog eens binnen ons budget. We maakten meteen een keuze en hebben direct een afspraak gemaakt voor de verbouwing”, vertelt Albert.

(Lees verder onder de foto hoe de verbouwing ging)

Badkamer make-over Franck van Vliet
Foto: Franck van Vliet Badkamers

De verbouwing

“Tegen de verbouwing zagen we wel erg op, vooral vanwege de rommel die dat zou veroorzaken”, zegt Marjan. “De eerste dag waarop de oude badkamer gesloopt werd, waren we niet thuis. We waren erop voorbereid om ‘s avonds toen we thuiskwamen aan de schoonmaak te moeten. Dat bleek echter niet nodig, alles was schoon achtergelaten.” Albert: “We genieten dagelijks van de mooiste badkamer die we ooit gehad hebben!”

Nog een blije familie

De familie Wagenaar liet ook hun badkamer renoveren door Franck. “Een aantal jaar geleden hadden we onze badkamer op de begane grond al laten renoveren door Franck van Vliet. En voor het de toiletruimte en badkamer op de eerste verdieping hebben we weer voor hem gekozen. Vanaf ontwerp tot oplevering verloopt alles heel prettig en professioneel. Wie dus een nieuwe badkamer overweegt, is bij Franck van Vliet (en zijn vrouw) in uitstekende handen!”

Maak hier een vrijblijvende afspraak met Franck van Vliet.

Foto’s van de nieuwe badkamer

Hieronder vind je foto’s van de nieuwe badkamer van Albert en Marjan. Ook zijn er foto’s toegevoegd van de badkamer van de familie Wagenaar.

Foto: Franck van Vliet Badkamers
Foto: Franck van Vliet Badkamers
Foto: Franck van Vliet Badkamers
Foto: Franck van Vliet Badkamers
Foto: Franck van Vliet Badkamers
Foto: Franck van Vliet Badkamers

Meer over Franck van Vliet Badkamers ontdekken?

Franck van Vliet Badkamers speciaalzaken

Touwslagersweg 12B13, Woerden

Bekijk meer:speciaalzaken

Lees ook:

Franck van Vliet Badkamers Woerden renovatie

Wat een verschil: check deze 3 voor- en nafoto’s van badkamers gerenoveerd door Franck van Vliet

Heeft jouw badkamer zijn beste tijd wel gehad? Franck van Vliet Badkamers in Woerden zorgt ervoor da...

5 x deze trends zijn onmisbaar voor jouw badkamer en sanitair in 2019

Is jouw badkamer of toilet verouderd en toe aan een opknapbeurt? Laat je dan inspireren door een Woe...

adv.