Woerden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Lilian runt een sportschool voor vrouwen: ‘Hier train je je héle lichaam in een halfuurtje tijd’

Aangeboden door Curves Woerden 30 september 2020

“Na een zomer vol anderhalvemeteruitjes en vakanties in eigen land willen veel vrouwen weer terugkomen in hun ritme en grip krijgen op hun gezondheid”, zo vertelt Lilian Jongen van Curves Woerden. “Maar dat is niet altijd even makkelijk.” Daarom introduceert Curves het ‘Fit en Sterk-programma’.

Lilian runt sportschool Curves in Woerden. “Het is een sportschool voor vrouwen”, vertelt ze. “Je kunt hier een complete kracht- en cardiotraining van slechts dertig minuten volgen.” Het concept werd begin jaren 90 gelanceerd in de Verenigde Staten en is overgewaaid naar bijna veertig landen over de hele wereld.

“Met een drukke baan en een gezin kan het lastig zijn om tijd vrij te maken voor de sportschool. In zulke gevallen bieden wij uitkomst; hier train je je héle lichaam in een halfuurtje tijd. En je wordt omringd door vrouwen die allemaal hetzelfde willen: fit worden én blijven.”

Fit en Sterk-programma

“Dagelijks wandelen en fietsen is natuurlijk heel goed, maar krachttraining blijft van groot belang voor een fit lichaam, sterk immuunsysteem en gezonde levensstijl. Daarnaast helpt het om beter te slapen, stress aan te kunnen en je gelukkig te voelen”, vertelt Lilian.

Het doordachte krachttrainingsprogramma van Curves biedt een volledige training in een circuit, met toestellen die zich aanpassen aan jouw kracht en intensiteit. Ook fijn: de workout duurt maar 30 minuten. En met het speciael Fit en Sterk-programma focus jij je acht weken lang op krachttraining, voeding en leefstijl. Daarbij word je persoonlijk begeleid door de Curves coach. “Vrouwen die graag willen sporten, maar wel in een vertrouwde omgeving, kunnen zo ervaren wat het effect is van Curves”, vertelt Lilian.

Nieuwsgierig geworden? Meld je aan bij de Curves Woerden voor het Fit en Sterk-programma en ervaar het verschil!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Curves Woerden. Meer over Curves Woerden ontdekken?

Curves Woerden

Gesloten08:30 - 12:00

Johan van Oldenbarneveltlaan 38, Woerden

adv.