Woerden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Toffe badkamer: 3D-ontwerp én alles wat je nodig hebt vind je hier in Woerden

Aangeboden door Sani-Dump Woerden 13 juni 2019

Droom jij van een badkamer of toilet die helemaal van a tot z naar jouw wens is gemaakt? Nou, die droom kun je gewoon werkelijkheid maken, want bij Sani-Dump in Woerden kun jij jouw complete sanitair customizen. Een bad van Villeroy & Boch, een luxe kraan van Grohe of Hansa en een douche van Bruynzeel, bij Sani-Dump vind je alle A-merken voor de laagste prijzen. 

Badkamer laten ontwerpen in Woerden

De medewerkers van Sani-Dump in Woerden staan voor je klaar om in de winkel een volledig 3D-ontwerp voor je te maken van jouw nieuwe badkamer. Jij bepaalt wat voor bad, douche, toilet en badkamermeubels je wilt. En op het tegelplein heb jij nog eens een ruime keuze in tegels. Jij kiest vervolgens de accessoires die daar het best bij passen en daarna wordt er een ontwerp gemaakt zodat jij direct ziet hoe alles eruit komt te zien. Wil je meteen aan de slag? Maak dan direct een afspraak.

Tip: ben je alleen op zoek naar bijvoorbeeld een bad of nieuwe tegels? Daarvoor kun je natuurlijk ook bij Sani-Dump terecht!

Ruim assortiment voor jouw droombadkamer

Die droombadkamer die je altijd al hebt willen hebben, is dus eigenlijk heel gemakkelijk te regelen. En wil je er misschien ook nog een stoomcabine of een whirlpoolbad bij? Geen probleem! In het ruime assortiment van Sani-Dump vind je alles wat je nodig hebt voor de perfecte badkamer.

(Lees verder onder de foto)

Foto: Sani-Dump Woerden
Foto: Sani-Dump Woerden
Foto: Sani-Dump Woerden

Alle A-merken

Je vindt bij Sani-Dump Woerden producten van A-merken zoals Ink / Bliss, Pelipal, Primabad, Detremmerie, Hotbath, Damixa, Grohe, Xenz, Bruynzeel, Van Rijn Products, Riho, Villeroy & Boch, Laufen, Thebalux, Instamat, Vasco, Sealskin en Rowe. En dit is nog maar een greep uit de A-merken, want bij Sani-Dump vind je natuurlijk alle A-merken sanitair.

Feest bij Sani-Dump Woerden

En Sani-Dump Woerden bestaat ook nog eens één jaar. Om dat te vieren zijn er in de winkel veel kortingen op producten die je normaal al voor bodemprijzen in de showroom aan de Jaap Bijzerweg vindt. Het kan dus nóg goedkoper! Wil jij een nieuwe badkamer van hoge kwaliteit, maar voor de laagste prijs? En zo’n 3D-ontwerp laten maken? Maak dan nu heel simpel online een afspraak!

Nog zo’n handig weetje over Sani-Dump Woerden: de winkel is elke zondag geopend!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Sani-Dump Woerden. Meer over Sani-Dump Woerden ontdekken?

Sani-Dump Woerden bouwmarkten

Gesloten09:00 - 21:00

Jaap Bijzerweg 15, Woerden

Bekijk meer:bouwmarkten

adv.