Woerden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x deze trends zijn onmisbaar voor jouw badkamer en sanitair in 2019

Aangeboden door Franck van Vliet Badkamers 16 januari 2019

Is jouw badkamer of toilet verouderd en toe aan een opknapbeurt? Laat je dan inspireren door een Woerdense expert. Franck en Yvonne van Franck van Vliet Badkamers hebben 20 jaar ervaring met badkamerrenovaties en zijn sanitairspecialisten. Yvonne vertelt je wat momenteel de trends zijn in Woerden om je te helpen aan jouw droombadkamer- of toilet.

Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Retro

Franck van Vliet Badkamers
Foto: Franck van Vliet Badkamers

Voor het toilet en de badkamer krijgt de trend retro in 2019 een vervolg volgens Yvonne. “De retrokleuren blauw, groen en roze zijn helemaal hot. Niet alleen voor tegels, maar ook voor de badkamermeubels!”

Plafondverlichting

Foto: Detremmerie

Yvonne: “De verlichting in de badkamer is vaak het ondergeschoven kindje. Maar dat is nu voorbij! Je kunt niet alleen diverse spots kiezen, maar ook twee of drie lampen die in een groepje hangen vanaf het plafond. Dat staat prachtig naast bijvoorbeeld een spiegel.”

Ronde spiegel

Foto: Looox

“De meeste spiegels zijn vaak rechthoekig. Maar de trend van nu is een badkamer met ronde spiegels. Dit kan met of zonder verlichting achter de spiegel. Dat ziet er echt heel gaaf uit!”, vertelt Yvonne.

Koper, goud en zwart

trends badkamer
Foto: Grohe

Yvonne ziet ook steeds meer verschillende kleuren kranen in badkamers. “Naast chroom en mat-chroom, zie je nu ook veel kranen met diverse warme en koele metaaltinten. Zwarte kranen zijn helemaal in momenteel, maar ook koper, goud en staal in mat of glanzend passen in de badkamer van nu.”

Ronde vormen

trends badkamer sanitair Woerden
Foto: Dansani

De wastafels en kasten bij je thuis hebben ongetwijfeld vierkante en hoekige vormen. Dit was namelijk jarenlang de trend. “Maar momenteel zien we steeds meer zachte ronde vormen. Bijvoorbeeld een wastafel met zeer dun keramiek met een ronding die doorloopt in de laden eronder. Prachtig!”

Maak een afspraak in de showroom

Wil je jouw badkamer een nieuwe look geven? Maak dan direct een afspraak in de showroom van Franck van Vliet Badkamers. Hier vind je nog veel meer inspiratie voor badkamer en sanitair.


Meer over Franck van Vliet Badkamers ontdekken?

Franck van Vliet Badkamers speciaalzaken

Touwslagersweg 12B13, Woerden

Bekijk meer:speciaalzaken
Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.