Deze hysterische kerstspullen móet je hebben dit jaar

Door Sylvia Vos 6 december 2017

Eenhoorn- en cupcake-kerstballen, je hond in een kerst-onesie en ballen in je hipsterbaard… Wij kunnen geen genoeg krijgen van alle overdreven dingen die met kerst te maken hebben. Wat ons betreft: hoe hysterischer, hoe beter. En dus gingen we voor je op pad om de meest over the top-kerstitems in Woerden te spotten. We kunnen je vertellen, dat waren er veel, heel veel. We zetten de leukste (lees: meest hilarische) voor je op een rij. 

<< < Pagina 1 / 10 >
⟵ swipe swipe ⟶

Lelijkste ooit!

Gespot bij Xenos
Gezien bij Zeeman
Gezien bij Kruidvat

Dit is duidelijk een serieuze trend dit jaar: de lelijkste kerstballen EVER. We hebben al veel gezien, maar dit? Los, per één, slaan ze natuurlijk als een tang op een varken (we houden het netjes), maar hang je hele boom vol met al die hysterische ornamenten (ballen kunnen we het niet echt noemen), dan heeft het wel iets. Al is het maar dat iedereen die het ziet, het erover gaat hebben. Ben je mooi het gesprek van de dag!

Swipe naar links voor de volgende hysterische kerstgadget

Begin je dag met…

Holy toast op je bord kerst
Gezien bij OOK Woerden

Silent night, holy night! Lekker in de sfeer gekomen tijdens een kerstnachtdienst in de kerk? Houd die stemming vast met deze holy toast stempel voor je ontbijtbroodje. Wij zijn er (ho-ho-)holy-risch over.

Er is meer… Swipe links voor de volgende.

OOK Woerden woonwinkels

nu open09:30 - 18:00

Rijnstraat 17, Woerden

Bekijk meer:woonwinkels

Cheese!

kerst indebuurt utrecht LIselotte Idema Anne-Meike van den Berg Sylvia Vos
Foto: indebuurt

Feit: je kerstfoto’s kunnen behoorlijk boring worden met zwarte jurkjes en witgedekte tafels. Want die mooie boom, die staat dus nét aan de andere kant van de woonkamer. Oplossing: photoboot-gadgets op tafel leggen. Vindt iedereen leuk! En gegarandeerd topfoto’s voor later.

Tip: doen het ook leuk op die saaie kerstborrel van je werk. Onder andere verkrijgbaar bij Blokker, Hema en Action.

Maar het kan nog veel hysterischer, swipe naar links

Rood-oranje-geel-groen-blauw-indigo-violette boom

Regenboogballen HEMA
Gezien bij HEMA

Traditioneel goud of zilver, hip brons of houten ornamenten… Dát kan hysterischer, zullen ze bij HEMA gedacht hebben. Daar koop je namelijk letterlijk in alle kleuren van de regenboog ballen. En zelfs de piek doet mee.

Swipe naar links voor meer

Hema Woerden warenhuizen

nu open09:00 - 21:00

Groenendaal 38-42, Woerden

Bekijk meer:warenhuizen

Kerstfittie

Pinata in kerstboomvorm, maar er zijn ook eenhoorns, katten, diamanten, sterren en meer. Gezien bij Xenos

Heeft jouw familie altijd last van ongemakkelijke kerstfitties aan tafel? Hier is de oplossing. Hang één (of meerdere, afhankelijke van hoeveel moeilijke gevallen je familie telt) piñata’s in je huis. Dat zijn figuren van papier-maché  waar je geblinddoekt tegenaan moet meppen om er cadeaus, snoepjes of confetti uit te krijgen. Schattig dat snoep, maar dus ook goed te gebruiken om je agressie op te botvieren. Beter dan je schoonmoeder een lel verkopen, nietwaar? Rammen, diep ademhalen en daarna vredig aan tafel.

Ook de hond over the top met kerst? Swipe naar de volgende.

Xenos Woerden woonwinkels

nu open09:00 - 21:00

Groenendaal 36, Woerden

Bekijk meer:woonwinkels
 

Foute kersttrui Hele familie in kerst-onesie

Kerst-onesie familie
Ja echt, er is ook een kerst-onesie met rendiergewei voor je hond. Gezien bij HEMA

Die kersttruienrage, die kennen we nu wel. Maar het kan dus erger. Picture this: de hele familie in dezelfde foute kerst-onesie op tweede kerstdag op de bank met de afstandbediening binnen handbereik. En als we zeggen: hele familie, dan bedoelen we ook héle familie. Poes minoes of Bennie de hond doen gewoon mee. Echt waar! Het is bijna jammer dat niemand het kan zien. Alhoewel, daar hebben we natuurlijk Instagram en Facebook voor…

Baby doet ook mee, kijk maar bij de volgende

Hysterische baby

Zeeman slabbetje muts baby kerst
Slabbetje en muts, gezien bij de Zeeman

Is je baby niet van zichzelf al hysterisch (want honger of poep, of moe) dan kun je daar zelf nog wel aan bijdragen. Want baby’s kerst, helemaal als het de eerste is, móet natuurlijk met babykerstpakje, met kerstslabbetje, kerstmutsje, kerst-alles… Gewoon doen, je krijgt maar één kans (met deze baby dan) en er is letterlijk kerst-álles voor je kind te koop.

Zeeman Voorstraat Woerden kledingwinkels

nu open09:00 - 21:00

Voorstraat 47, Woerden

Bekijk meer:kledingwinkels

Bluf!

Aldi Kerstpak

Wij denken dat er letterlijk niemand is die dit serieus aandurft te trekken voor het kerstdiner. Dit kerstpak van de Aldi is méér dan fantastisch, maar echt wel hysterischer dan we in Woerden aankunnen. Of vergissen we ons nu? Als er wel iemand is die het doet, dan moeten we daar zeker bewijs van krijgen. Want alleen zien = geloven.

Swipe naar links voor nog meer kersthysterie in Woerden

Aldi Industrieweg Woerden supermarkten

nu open08:30 - 20:00

Industrieweg 2, Woerden

Bekijk meer:supermarkten

Piepende kerstman (geluid aan)

Wil je je onderdompelen in heel veel meer kerstsfeer dan een paar schappen met spulletjes? De Bosrand is the place to be. Lichtjes, ballen, bomen, treinen, ijsberen, alles! En denk je net alles gehad te hebben, kom je deze zingende (en piepende) kerstman tegen. We love it!

Swipe naar links voor nog een laatste kersthysterie-tip 

Tuincentrum De Bosrand tuincentra

nu open09:00 - 21:00

Rietveld 36a, Woerden

Bekijk meer:tuincentra

Ballen voor hipsterbaarden

Gezien bij Flying Tiger in Utrecht
Gespot bij Flying Tiger in Utrecht

Normaal gesproken vinden we het echt een heel goed idee om alleen ondernemers in Woerden rijker te maken met aankopen, maar als je op zoek bent naar kersthysterie, dan mag je deze winkel niet missen: Flying Tiger op de Oudegracht in Utrecht. Voor kant-en-klare peperkoekhuisjes, mini-vingerbowlingspel tegen de verveling aan tafel, nóg lelijkere (en dus leukere) kerstballen en álles voor in en op je haar. Inclusief kerstballetjes voor bebaarde hipsters en maretak-muts om iedereen ongestraft te kunnen kussen.

Merry hysterische kerst allemaal!

<< < Pagina 1 / 10 >
⟵ swipe swipe ⟶