Het team

Team indebuurt Woerden

De redactie van indebuurt Woerden zit midden in Woerden in een pand van DPG Media. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Woerden te vinden zijn.

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van het contact formulier. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken. Misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

indebuurt Woerden

indebuurt Woerden Westdam 3B 3441 GA Woerden

Navigeer naar

Redactie indebuurt Woerden

Jurgen Rupschus

Jurgen Rupschus

Community manager

Jurgen woont in Woerden met zijn gezin. Heerlijk wandelen langs het Weidepad, in het Brediuspark en door de binnenstad doet hij graag. Wat hij nog liever doet is een drankje drinken in de binnenstad van Woerden. Lekker genieten van het eten, de gezelligheid en veel gelach. Laat hem vooral niet los in een tuincentrum. Want dan vind je hem nooit meer terug.

Kirsten Bliekendaal

Freelancer

Of je nu in een tuinhuis woont, heel erg sportief bent of juist heel lui, op kantoor werkt of blij wordt van modder. Iedereen heeft een verhaal en aan mij de eer om dat te vertellen. Maar start niet met praten voor mijn eerste bakje koffie.

Buurtbijdragers

Hans Pieters

Hans Pieters

Buurtbijdrager / Fotograaf

Is er een evenement in Woerden? Dan kom je gegarandeerd Hans Pieters tegen. Hij is altijd op pad met zijn camera om alle leuke gebeurtenissen in Woerden vast te leggen. Een selectie van zijn foto's delen we graag met jou op onze site.

Annemijn ter Wee

Annemijn ter Wee

Buurtbijdrager

Servus, ik ben Annemijn! Geboren en getogen in de Kanis en dus een Woerdense in hart en nieren. Toch vind je mij niet vaak meer in en om Woerden, want sinds april 2018 woon ik samen met Jeroen Zwetsloot in Uttendorf, Oostenrijk. Wij runnen hier samen Pension zu Hause. Over wat we meemaken schrijf ik geregeld artikelen op indebuurt.

Justin Egberts

Justin Egberts

Buurtbijdrager / Fotograaf

Jurstin Egberts is 112-fotograaf in Woerden. Is er iets aan de hand, dan springt Justin op de fiets om verslag te doen. Veel 112-verslaggeving vind je niet op indebuurt Woerden, daarvoor kun je terecht op AD Woerden, maar er zijn uitzonderingen.

Mees Weststrate

Mees Weststrate

Buurtbijdrager

Wat voor weer wordt het vandaag? Het antwoord op die vraag kun je verwachten van Mees Weststrate. Hij is weerman en houdt zijn modellen in de gaten om tot een zo nauwkeurig mogelijke verwachting te komen. Hij legt ook graag uit waarom bepaalde weerfenomenen ontstaan.

Erik Thuis in Victoria

Erik Thuis

Buurtbijdrager

Erik Thuis kent iedereen in Woerden van zijn café Victoria/Arie. Maar wist je ook dat Erik zijn gedachtes en gevoelens graag op papier zet? Een tijd lang deed hij dat als buurtbijdrager voor indebuurt Woerden. Inmiddels is hij daarmee gestopt, maar zijn artikelen kun je nog vinden op de site.

Maaike Sneekes

Buurtbijdrager

Maaike woont in Molenvliet, samen met Maarten en twee kinderen Julia (13) en Rick (10). Ze vindt het enorm leuk om te schrijven en heeft een aantal artikelen geschreven voor indebuurt. Inmiddels is ze daarmee gestopt, maar haar bijdrages kun je nog altijd vinden op de website.