Het team

Team indebuurt Woerden

De redactie van indebuurt Woerden zit midden in Woerden in een pand van DPG Media. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Woerden te vinden zijn.

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van het contact formulier. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken. Misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

indebuurt Woerden

indebuurt Woerden Westdam 3B 3441 GA Woerden

Navigeer naar

Redactie indebuurt Woerden

Jurgen Rupschus

Jurgen Rupschus

Community manager

Jurgen woont in Woerden met zijn gezin. Heerlijk wandelen langs het Weidepad en door het Molenvlietpark en hardlopen doet hij graag. Wat hij nog liever doet is een drankje drinken in de binnenstad van Woerden. Lekker genieten van het eten, de gezelligheid en veel gelach. Laat hem vooral niet los in een tuincentrum. Want dan vind je hem nooit meer terug.

Buurtbijdragers

Annemijn ter Wee

Annemijn ter Wee

Buurtbijdrager

Servus, ik ben Annemijn! Geboren en getogen in de Kanis en dus een Woerdense in hart en nieren. Toch zul je mij niet vaak meer vinden in en om Woerden, want sinds april 2018 woon ik samen met Jeroen Zwetsloot in Uttendorf, Oostenrijk. Wij runnen hier samen Pension zu Hause, ons eigen pension waarin wij onze dromen waarmaken en met volle overgave onze gasten verzorgen. Zowel in de winter als in de zomer is iedereen van harte welkom in ons pension en zul je je niet vervelen want er is van alles en nog wat te beleven in onze omgeving. Over het ontbijt en diner hoef je niet na te denken, dat zal Jeroen met veel passie en plezier voor jullie bereiden (diner 6 avonden per week). Wie weet tot ziens bij ons in het Salzburgerland :) Liebe Grüße, Annemijn ter Wee

Hans Pieters

Hans Pieters

Buurtbijdrager

Erik Thuis in Victoria

Erik Thuis

Buurtbijdrager

Justin Egberts

Justin Egberts

Buurtbijdrager

Maaike Sneekes

Buurtbijdrager

Hi, ik ben Maaike en ik woon in Molenvliet, samen met mijn man Maarten en twee kinderen Julia (13) en Rick (10). Momenteel werk ik op Kasteel De Haar als zaalgids. Verder ben ik beginnend stemacteur, zangeres en heb ik columns geschreven voor de school van mijn kinderen en voor het online magazine Wine-up. Ik vind het enorm leuk om te schrijven en hoop jullie blij te maken met de artikelen die ik schrijf voor Indebuurt!

Mees Weststrate

Mees Weststrate

Buurtbijdrager