Team indebuurt Woerden

De redactie van indebuurt Woerden vind je aan de Westdam, gezellig in het centrum. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Woerden te vinden zijn.

Contactgegevens indebuurt Woerden

indebuurt Woerden
Westdam 3B
3441 GA Woerden
[email protected]

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van onderstaande formulieren. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken, misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

Redactie indebuurt Woerden

Jurgen Rupschus

Commercieel Redacteur

Jurgen woont in de wijk Molenvliet met zijn vrouw Hillerie, zoontje Joshua en hond Chaplin. Heerlijk wandelen langs het Weidepad en door het Molenvlietpark en tennissen doet hij graag. Wat hij nog liever doet is een drankje drinken in de binnenstad van Woerden. Lekker genieten van het eten, de gezelligheid en veel gelach. Laat hem vooral niet los in een tuincentrum. Want dan vind je hem nooit meer terug.

E: [email protected]

T: 06-31675637

Sylvia Vos

Communitymanager

Sylvia woont in de binnenstad van Woerden, vlakbij de haven. Je kent haar misschien van haar brede lach als ze in de zon op een terrasje zit met een wit wijntje erbij. Haar lievelingsplek? Daar dus, op een van die terrasjes. Maar minstens zo leuk vindt ze struinen over de markt op het Kerkplein, zitten (of liggen) in het gras langs de Singel en lekker wandelen in het park.

E: [email protected]

T: 06-52832411