Woerden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Team indebuurt Woerden

De redactie van indebuurt Woerden vind je aan de Westdam, gezellig in het centrum. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Woerden te vinden zijn.

Contactgegevens indebuurt Woerden

indebuurt Woerden
Westdam 3B
3441 GA Woerden
[email protected]

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van onderstaande formulieren. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken, misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

Redactie indebuurt Woerden

Jurgen Rupschus

Commercieel Redacteur

Jurgen woont in de wijk Molenvliet met zijn vrouw, twee kinderen en hond. Heerlijk wandelen langs het Weidepad en door het Molenvlietpark en hardlopen doet hij graag. Wat hij nog liever doet is een drankje drinken in de binnenstad van Woerden. Lekker genieten van het eten, de gezelligheid en veel gelach. Laat hem vooral niet los in een tuincentrum. Want dan vind je hem nooit meer terug.

E: [email protected]

T: 06-31675637

Annemijn ter Wee

Gastredacteur Annemijn en Jeroen emigreren van Woerden naar Uttendorf Oostenrijk

Annemijn ter Wee verhuisde in 2018 samen met haar vriend Jeroen Zwetsloot naar Oostenrijk om aan een nieuw avontuur te beginnen: een bed and breakfast starten. Hoe het ze vergaat, kun je eens in de zoveel weken lezen op indebuurt. Want Annemijn houdt iedereen in Woerden op de hoogte door te schrijven wat ze allemaal meemaakt in haar nieuwe thuisland.

Lees hier Annemijns artikelen.

Hans Pieters

Gastfotograaf Hans Pieters

Dikke kans dat je Hans Pieters weleens rond hebt zien lopen in Woerden. Sterker nog, dikke kans dat je zelf ook door hem op de foto bent gezet. Want er is in de afgelopen tien jaar geen evenement voorbijgegaan of Hans was erbij, gewapend met zijn camera. Niet als beroepsfotograaf, maar gewoon voor de liefhebberij maakt hij de mooiste plaatjes. En daar maakt hij al die jaren heel veel mensen blij mee. Hans gaat regelmatig op pad als gastfotograaf voor indebuurt. Kijk na evenementen vooral even op de site of Hans jou heeft gespot.

 

Erik Thuis

Gastredacteur Erik Thuis in Victoria

Iedereen kent hem als kroegeigenaar van Café Victoria – Arie: Erik Thuis (44). Met een joviale glimlach en een luisterend oor voor iedereen is hij altijd achter zijn bar te vinden. Maar Erik doet meer, want hij is ook hartstikke creatief en die eigenschap zet hij in als nieuwe gastredacteur voor indebuurt in de rubriek ‘Thuis in Woerden’.

Lees hier Eriks artikelen.

Justin Egberts

Gastfotograaf Justin Egberts Camera 112-fotograaf Woerden

Bij elke 112-melding in Woerden gaat er een pieper af bij Justin Egberts (21). Dag én nacht. Voor veel mensen zou dit niet oké zijn, maar voor Justin wel, want hij is 112-fotograaf en wil het niet missen als er iets gebeurt. Justin vindt het vooral tof en belangrijk om het werk van de hulpdiensten in beeld te brengen. Maar hij doet meer dan dat. Bizar mooie nachtfotografie bijvoorbeeld. En al die pareltjes van foto’s, deelt hij met jullie op indebuurt.

Maaike Sneekes

Gastredacteur

Maaike woont in Molenvliet, samen met haar man Maarten en twee kinderen Julia (13) en Rick (10). Momenteel werkt ze op Kasteel De Haar als zaalgids. Maaike is van alle markten thuis. Ze is beginnend stemacteur, zangeres en heeft wat columns geschreven voor de school van haar kinderen en voor het online magazine Wine-up. Maaike vindt het heel leuk om te schrijven en zet haar creativiteit in als gastredacteur voor indebuurt.

Lees hier Maaikes artikelen

Mees Weststrate

Gastredacteur Mees Weststrate Woerden Weerman

Leuk hoor, al die evenementen in Woerden. Maar ze zijn toch altijd nét even iets leuker als het mooi weer is. En daarover kan Mees Weststrate álles vertellen. Want Mees, die in Zegveld woont, is weerman. Als er iets leuks te doen is in de stad, vertelt Mees je wat voor kleding je het beste aan kunt trekken. Maar hij legt ook uit waarom sommige weersverschijnselen zich voordoen of hoe ze ontstaan. Superinteressant!