Woerden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Vallen Mode Fashion & Lifestyle

Vandaag 13:30 - 18:00 uur Gesloten Alle openingstijden

Vallen Mode Fashion & Lifestyle

Kalverstraat 2-8 3481 ES Harmelen
Naar webshopNaar webshopNaar website

Openingstijden

Maandag
13:30 - 18:00
Dinsdag
09:30 - 18:00
Woensdag
09:30 - 18:00
Donderdag
09:30 - 18:00
Vrijdag
09:30 - 21:00
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
13:00 - 17:00 *

* Iedere laatste zondag van de maand.

* Let op: Afwijkende openingstijden

Staat bekend om

  • Nieuwste modetrends voor mannen én vrouwen
  • 1000 m2 modemerken onder 2 daken
  • Onderscheidend in advies

Over Vallen Mode Fashion & Lifestyle

Vallen Mode is dé kledingwinkel in Harmelen waar mannen én vrouwen uit de hele regio heerlijk kunnen shoppen. Of je nu in Woerden, Kamerik, Zegveld, Montfoort, Leidsche Rijn, De Meern of Vleuten woont, bij Vallen vind je de nieuwste modetrends.

1000m2 modemerken onder 2 daken

In modeland is Vallen Mode al 60 jaar een begrip. Ze snappen als geen ander dat tijd vrijmaken in alle drukte van alledag er snel bij inschiet. Bij Vallen nemen ze de tijd voor je en word je verrast met inspirerende mode door de stylisten. Vallen Mode houdt ervan om onderscheidend te zijn en dat durven ze met een eigen stijl ook te laten zien. Onlangs vierde Vallen groots het 60-jarig bestaan.

Kledingwinkel voor vrouwen

In de Kalverstraat van Harmelen (gemeente Woerden) vind je de prachtige winkel met dameskleding van Vallen Mode. En hier vind je niet alleen kleding, maar ook allerlei lifestyle-accessoires. Onder andere van het merk Zusss. Achterin de winkel is een store in store van het merk 10DAYS. En Vallen heeft merken zoals Humanoid, Denham, Royal Republiq, Mos Mosh en Samsoe & Samsoe. Dat wordt heerlijk shoppen dus in deze kledingwinkel in Harmelen!

Kledingwinkel voor mannen

Even verderop op nummer 2 van de Kalverstraat in Harmelen vind je de herenmode van Vallen. In september 2017 is het pand volledig verbouwd. Er is een bar waar je een drankje kunt drinken en een plek waar je even rustig kunt zitten. In de winkel heeft Vallen Mode kleding van de merken Denham, Superdry, Matinique, Blue Industry, Amsterdams Blauw, PME Legend en nog véél meer.

Feestje of bruiloft?

Heb je binnenkort een leuk feestje? Of ben je op zoek naar een kostuum voor een bruiloft? Vallen Mode heeft een een ruime keuze in Mix & Match kostuums. En ze zijn gespecialiseerd in het aanmeten van een customized maatpak. Handig!

10DAYS shop in shop

Bij Vallen Mode vind je veel kleding in de shop in shop van het merk 10DAYS met de grootste collectie in de regio. Je draagt wat je bent is de visie van 10DAYS en Vallen Mode begrijpt precies waar het merk voor staat en gelooft in deze visie.

Meest recent over Vallen Mode Fashion & Lifestyle

Shoppen in tijden van corona: zo gaat deze modezaak in Harmelen ermee om

Voor iedereen zijn het rare tijden vanwege het coronavirus, ook voor ondernemers. Nu zijn enkele kledingwinkels wel gewoon geopend, maar daar geldt een aantal maatregelen. Eén van die modezaken is…

Volg Vallen Mode Fashion & Lifestyle op Instagram