Thuiskapster NoraStyle Woerden e.o.

Vandaag 19:00 - 21:30 uur Nu gesloten Alle openingstijden

Thuiskapster NoraStyle Woerden e.o.

Hoge Rijndijk 3 3449 HA Woerden e.o.

Openingstijden

Maandag
09:00 - 21:00
Dinsdag
19:00 - 21:30
Woensdag
10:00 - 21:30
Donderdag
19:00 - 21:30
Vrijdag
19:00 - 21:30
Zaterdag
10:30 - 21:30
Zondag
Gesloten

Pinnen is mogelijk.

Over Thuiskapster NoraStyle Woerden e.o.

NoraStyle is een thuiskapster in Woerden die gewoon aan huis komt. Of op een andere gewenste locatie, bijvoorbeeld op kantoor. Ze knipt en kleurt het haar van mannen, vrouwen en kinderen. Dus woon je in Harmelen, Zegveld, Kamerik, Vleuten, De Meern, Leidsche Rijn, Maarssenbroek of ergens anders in de regio Utrecht? Dan is knippen en kleuren geen probleem, want NoraStyle komt ook bij jou langs. Noraly van NoraStyle is kleurexpert en blondexpert. De kapster aan huis zorgt voor perfecte highlights, lowlights of balayage behandelingen voor je haar. Hiervoor kan de thuiskapster ook gebruik maken van Olaplex, een haarversterkingsproduct.

Voordelen en prijzen

En nog zo’n voordeel van thuiskapper NoraStyle: ze maakt gebruik van een mobiele wasbak. Zo blijf jij niet met de troep in je keuken of badkamer zitten. En heb je geen gedoe met uitspoelen. Thuiskapster Noraly gaat pas de deur uit wanneer jouw kapsel helemaal klaar is. NoraStyle knipt en kleurt jouw haar voor scherpe prijzen en gebruikt hoge kwaliteit producten. Onder andere van Matrix en biologische haarproducten van Biolage Raw.

Prijslijst thuiskapster in Woerden
  • Knippen – €19,- (kinderen tot 12 jaar €16,-)
  • Permanent – €65,- (inclusief knippen en föhnen)
  • Olaplex – € v.a. €20,-
  • Kleuren – v.a. €30,-
  • Balayage – v.a. €50,-

Heel handig: je kunt gewoon pinnen bij NoraStyle. Check hier meer prijzen van Noraly.

Kleurexpert

Welke kleur je ook wilt, thuiskapper en kleurexpert NoraStyle zorgt dat je deze kleur krijgt. Ze heeft alle kleuren altijd op voorraad. Ook is Noraly op de hoogte van de nieuwste haartrends. Of je nu roodtinten zoals mulled wine wilt of juist blond haar, bij deze thuiskapster uit Woerden is alles mogelijk. En dit allemaal voor een scherpe prijs.

Kapster op locatie

Behalve kapper aan huis, komt NoraStyle ook op locatie. Zo’n kapster op locatie is natuurlijk heel handig. Daarnaast kan ze ook de visagie verzorgen voor je. Of je nu een fotoshoot hebt, een bruidskapsel wilt voor de grote dag of je haar wilt laten stijlen voor een gala. NoraStyle regelt het, ook op zaterdag! Ook als je een feestje hebt en je nog even je haar wilt laten opsteken, föhnen of krullen, dan kun je een afspraak maken met thuiskapper NoraStyle.

Meest recent over Thuiskapster NoraStyle Woerden e.o.

Binnenkijken Luciano Woerden

Wat veel! Deze nieuwe winkels en horeca zijn allemaal in 2018 geopend in Woerden

Wat hebben we er sinds het afgelopen jaar toch mooie winkels en horeca bij in Woerden. Omdat het er aardig wat zijn (wat helemaal te gek is natuurlijk), hebben we…