Woerden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Karsemeijer Kaasspecialiteiten Snel en Polanen

Genot op de kaasplank

Vandaag 08:00 - 18:00 uur Gesloten Alle openingstijden

Karsemeijer Kaasspecialiteiten Snel en Polanen

La Fontaineplein 23 3446 BX Woerden
Contact opnemen

Volg ons

Openingstijden

Maandag
08:00 - 18:00
Dinsdag
08:00 - 18:00
Woensdag
08:00 - 18:00
Donderdag
08:00 - 18:00
Vrijdag
08:00 - 21:00
Zaterdag
08:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Staat bekend om

  • Verse producten en kazen uit de streek
  • Kaaswinkels in Snel en Polanen en Molenvliet
  • Cadeaus en kaasplankjes

Over Karsemeijer Kaasspecialiteiten Snel en Polanen

Karsemeijer Kaas Woerden is dé kaasspecialist van onze stad. De kaashandel heeft twee winkels in Woerden. Eén in Snel en Polanen en de ander in Molenvliet. Op deze pagina vind je de openingstijden van Karsemeijer Woerden en hoe je in contact komt met de kaaswinkel.

Kaasspecialiteiten

De kaaswinkel heeft een geweldig assortiment aan kazen. Van jonge kazen tot oude kazen. Naast buitenlandse kazen, koop je natuurlijk ook Hollandse kazen bij Karsemeijer Kaas. In de winkel vind je ook veel streekkazen. Eigenaar Richard Karsemeijer gaat zelf naar de kaasboeren om de kazen de proeven en te keuren. Zodat jij de lekkerste en beste kaas uit de regio krijgt.

Kaaswinkel in Molenvliet

Karsemeijer heeft naast een vestiging in Snel en Polanen aan het La Fontaineplein ook een kaaswinkel in winkelcentrum Molenvliet. Check hier meer info over deze winkel aan Molenvlietbrink.

Cadeaus en kaasplankjes

Bij Karsemeijer Snel en Polanen hebben ze ook alles voor de kaasplank. Natuurlijk de kaasspecialiteiten en port, maar ook delicatessen als tapenades, dips, olijven, jam en versgebrande noten. Je kunt jouw kaasplank helemaal zelf samenstellen. En als je een leuk cadeautje zoekt, dan ben je bij de Woerdense kaaswinkel op de goede plek. Je kunt zelf een kaascadeau samenstellen, maar in de winkel staan ook kant-en-klare geschenkpakketjes. Superleuk voor een verjaardag of feestje.

Graskaas

De kaaswinkel uit Woerden heeft ook elk jaar een mooie aanbieding op graskaas. Dit is de kaas die wordt gemaakt van de melk van koeien die voor het eerst weer buiten zijn geweest. De kaas is heel zacht en romig.

Kaas vacuüm verpakken?

Ga je op vakantie? Als je gaat vliegen, dan moet je kaas vacuüm verpakt zijn. Bij Karsemeijer Woerden regelen ze dat voor je. Zo kan jij in het buitenland gewoon genieten van Hollandse kazen. Lekker!

Karsemeijer poelier?

Veel mensen denken nog dat Karsemeijer Woerden ook een poelier is. Maar de winkel verkoopt al geruime tijd geen wild en gevogelte meer. Maar voor lekkere kazen, tapenades, nootjes en olijven ben je bij deze kaashandel op het juiste adres!

Spring dus snel op de fiets en rij naar Snel en Polanen of Molenvliet, bestel jouw kaas of andere delicatesse en genieten maar!

Meest recent over Karsemeijer Kaasspecialiteiten Snel en Polanen

Kaas import Woerden

Plaatselijke kaasspecialiteiten uit het buitenland vind je hier in Woerden

Wat kunnen wij als Woerdenaren toch blij worden van een lekker stukje kaas. Bijvoorbeeld bij een wijntje of op zo’n kaasplankje dat rondgaat tijdens een feestje. De lekkerste kazen komen…