Woerden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Kaas & Meer bij Gill

Vandaag gesloten Vandaag gesloten Alle openingstijden

* Vanwege maatregelen tegen het coronavirus kunnen openingstijden aangepast zijn.

Kaas & Meer bij Gill

La Fontaineplein 23 3446 BX Woerden

Openingstijden

Maandag
08:00 - 18:00
Dinsdag
08:00 - 18:00
Woensdag
08:00 - 18:00
Donderdag
08:00 - 18:00
Vrijdag
08:00 - 21:00
Zaterdag
08:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

* Vanwege maatregelen tegen het coronavirus kunnen openingstijden aangepast zijn.

Over Kaas & Meer bij Gill

Kaas & Meer bij Gill (voorheen Karsemeijer Kaasspecialiteiten) is dé kaasspecialist van onze stad. Op deze pagina vind je de openingstijden van Kaas & Meer bij Gill en hoe je in contact komt met de kaaswinkel.

Kaasspecialiteiten

De kaaswinkel heeft een geweldig assortiment aan kazen. Van jonge kazen tot oude kazen. Naast buitenlandse kazen, koop je natuurlijk ook Hollandse kazen bij Kaas & Meer bij Gill. In de winkel vind je ook veel streekkazen. Eigenaar Gill gaat zelf naar de kaasbeurzen om de kazen de proeven en te keuren. Zodat jij de lekkerste en beste kaas uit de regio krijgt.

Cadeaus en kaasplankjes

Bij Kaas & Meer bij Gill hebben ze ook alles voor de kaasplank. Natuurlijk de kaasspecialiteiten en port, maar ook delicatessen als tapenades, dips, olijven, jam en versgebrande noten. Je kunt jouw kaasplank helemaal zelf samenstellen. En als je een leuk cadeautje zoekt, dan ben je bij de Woerdense kaaswinkel op de goede plek. Je kunt zelf een kaascadeau samenstellen, maar in de winkel staan ook kant-en-klare geschenkpakketjes. Superleuk voor een verjaardag of feestje.

Graskaas

De kaaswinkel uit Woerden heeft ook elk jaar een mooie aanbieding op graskaas. Dit is de kaas die wordt gemaakt van de melk van koeien die voor het eerst weer buiten zijn geweest. De kaas is heel zacht en romig.

Kaas vacuüm verpakken?

Ga je op vakantie? Als je gaat vliegen, dan moet je kaas vacuüm verpakt zijn. Bij Kaas & Meer bij Gill regelen ze dat voor je. Zo kan jij in het buitenland gewoon genieten van Hollandse kazen. Lekker!

Spring dus snel op de fiets en rij naar Snel en Polanen en bestel jouw kaas of andere delicatesse en genieten maar!

Meest recent over Kaas & Meer bij Gill

Gill en Mandy nemen de kaaswinkels van Karsemeijer over: dit gaat er veranderen

De kaaswinkels van Karsemeijer zijn een begrip in Woerden. Al 37 jaar runnen Richard en Marian Karsemeijer samen de winkels. In 1983 ging de zaak open in Molenvliet en in…