Woerden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Joop Optiek Woerden – Opticien met exclusieve merken

Vandaag 09:30 - 18:00 uur Gesloten Alle openingstijden

Joop Optiek Woerden – Opticien met exclusieve merken

Molenvlietbrink 254 3448 HS Woerden

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 - 18:00
Woensdag
09:30 - 18:00
Donderdag
09:30 - 18:00
Vrijdag
09:30 - 18:00
Zaterdag
09:30 - 16:00
Zondag
Gesloten

Over Joop Optiek Woerden – Opticien met exclusieve merken

Nieuwe bril of contactlenzen nodig? Joop Optiek Woerden is een gespecialiseerde opticien in Molenvliet. De Woerdense opticien heeft een groot assortiment aan betaalbare merkbrillen. Of je nu alleen contactlenzen, ergo beeldschermglazen, multifocale glazen of een nieuw montuur nodig hebt, Joop van de opticien in Woerden denkt met jou mee en geeft je advies op maat. Zodat jij met de mooiste en beste bril naar huis gaat.

Opticien Woerden

Joop zit met zijn optiekzaak bijna 25 jaar aan de Molenvlietbrink. Hij was een van de eerste ‘bewoners’ van winkelcentrum Molenvliet. Zijn klanten komen uit de hele regio van Woerden. Zowel volwassenen als kinderen helpt Joop aan een nieuwe bril of lenzen. Joop maakt de glazen van je bril op maat in zijn winkel.

Elke vrijdagmiddag een oogarts bij Joop Optiek

Heel goed om te weten: elke vrijdagmiddag is er vanaf 13.00 uur een oogarts aanwezig bij de opticien. Hij voert onder andere rijbewijskeuringen uit. En dat is niet alleen voor ouderen, maar ook voor mensen met diabetes of een bijzondere oogafwijking. Voor deze mensen moeten de ogen namelijk aan bepaalde voorwaarden voldoen voor het rijbewijs. En als je een andere bril nodig hebt, dan kan Joop je hierbij direct helpen.

Merken brillen bij Joop Optiek Woerden

Joop Optiek Woerden heeft merken brillen, die je niet vindt bij de grote ketens zoals Hans Anders en EyeWish. Merken die Joop verkoopt zijn: Silhouette, Porsche Design, Dutz, Vanni, Zeiss, Marc O’polo, Italia Independent. Maar ook bekende merken als Esprit, Mexx, Christian Lacroix vind je bij Joop Optiek aan Molenvlietbrink.

Contactlenzen

Behalve monturen en brillenglazen, heeft Joop Optiek Woerden ook contactlenzen. Zoals, Hydrogel-maandlenzen, Hydrogel daglenzen, zachte Day and Night-lenzen, Torische lenzen, multifocale lenzen, gekleurde lenzen en vormstabiele harde lenzen. Je kunt bij Joop een afspraak maken voor een proefaanpassing. Hij kan alle merken contactlenzen leveren, omdat Joop Optiek een zelfstandige optiek is.

Online brillen passen

Ook heel handig. Via een speciale website kun je online jouw gratis bril passen. Zo zie je direct hoe hij staat. Je kunt vijf brillen uitkiezen die je hierna in het echt kunt passen bij Joop Optiek Woerden. Online bril passen doe je hier.

Samenwerking met oogartsen en huisartsen

Joop werkt nauw samen met oogartsen en huisartsen. Hij is daarnaast lid van het Oogzorgnetwerk en heeft een samenwerkingsverband met oogziekenhuizen Zonnestraal in Hilversum en Amersfoort. Hierdoor kan er bij oogproblemen heel snel geschakeld worden.

Italiaanse producten

Wat opvalt in de optiek van Joop zijn de Italiaanse producten, want hij is dol op Italië. In de shop-in-shop vind je Italiaanse tapenades, biologische olijfolie, pasta’s, brutti e buoni en wijnen uit Toscane en Puglia. Ook vind je er truffels en chocolade en nog meer Italiaanse lekkernijen die je niet in de supermarkt vindt. En dat bij een opticien in Woerden, hoe leuk is dat!

Meest recent over Joop Optiek Woerden – Opticien met exclusieve merken

Rodenstock

Dit is meest nauwkeurige oogmeting in Woerden; en je krijgt een cadeau bij je nieuwe bril

In december worden er heel veel cadeautjes weggegeven. Als jij nou net een nieuwe bril zoekt, dan moet je bij Joop Optiek in winkelcentrum Molenvliet zijn. Joop heeft een eindejaarsknaller…