fysioViola fysiotherapie & revalidatie

fysioViola fysiotherapie & revalidatie

Meulmansweg 8V 3441 AT Woerden

Over fysioViola fysiotherapie & revalidatie

FysioViola helpt mensen aan de slag te gaan met neurologische en lichamelijke klachten. Bij fysioViola kunt je terecht voor persoonlijke fysiotherapie op maat! In overleg met jou, bepaalt fysiotherapeut Viola welke behandeling en welke behandeltijd het beste bij je en jouw situatie past.

Duur behandelingen

Standaard duurt een fysiotherapiesessie 30 minuten. Maar het kan zijn dat een sessie van 45 minuten of een dubbele sessie bij jou misschien beter past, omdat de verwerking van informatie of de uitvoering van de oefeningen jou net wat meer tijd kosten. Of misschien heb je dan juist minder vaak een behandeling nodig.

Rolstoel en unieke tillift

Als je rolstoelgebonden bent, kun je buiten de rolstoel om oefenen. De unieke tillift in de praktijk biedt jou de mogelijkheid om uit de rolstoel getild te worden.

Aan huis of ik praktijk

Samen met jou bekijken we waar we de behandeling het beste kunnen uitvoeren: aan huis, misschien wel op uw werk (om bijvoorbeeld een goede werkhouding te oefenen) of zelfs wel bij je  in de straat (omdat er ‘vervelende’ op- en afstapjes zijn).

Persoonlijke behandeling en aanpak op maat

Jij kent jezelf het beste. Kun je de discipline opbrengen om regelmatig thuis te oefenen of weet je al dat er van het oefenen niet veel terecht zal komen en heb je behoefte aan ‘een stok achter de deur’? Deze kennis heeft invloed op de keuze voor hoe vaak we een behandeling afspreken. Kortom, een persoonlijke aanpak op maat!

Je kunt bij fysioViola terecht voor behandelingen op het gebied van:

  • Hersenen en zenuwstelsel
  • Prikkelverwerking
  • Revalidatie
  • Bewegingsapparaat
  • Adem en ontspanning.