Forien Training & Coaching

Staat bekend om

  • Professioneel en betrouwbaar
  • Direct praktisch toepasbaar
  • Gemiddelde beoordeling van 9,4

Over Forien Training & Coaching

Forien Training & Coaching biedt sinds kort haar succesvolle Jaarprogramma Persoonlijke Groei ook individueel aan. Het programma bestaat uit een Mindfulness Training, een Compassie Training en een Innerlijke Kracht Training. Een prachtige set Inspiratiekaarten en het door Forien geschreven boekje ‘Wat nu?’ krijg je erbij.

Het programma maakt je bewust van de keuzes die je hebt zowel op werk als op privé gebied. Mindfulness geeft je daarbij grip op je eigen gedachten, met Compassie leer je hoe je je hart weer kunt voelen en volgen, en daarmee de verbinding hersteld tussen je hart en je hoofd. Als je weer in contact staat met je Innerlijke Kracht voel je ook je authenticiteit en hoe ontzettend waardevol dat is. Het geeft je richting, je voelt je meer verbonden met jezelf en met de mensen om je heen. Ook merk je dat je volledig achter je eigen keuzes kunt staan en dat het weer stroomt. Je beweegt je in de richting, doet waarvoor je gemaakt bent en je weet dat je op de goede weg zit.

Na het volgen van het Jaarprogramma Persoonlijke Groei 2021 heb je levenslang tools om met stress, negatieve gedachten en emoties om te gaan. Het biedt een waardevol en solide tegenwicht voor de huidige tijd en alle uitdagingen die deze tijd met zich mee brengt. Een deelnemer verwoordt als volgt hoe zij de balans wist te herstellen; ‘Als nuchter persoon was ik een beetje huiverig voor een ‘zweverige’ mindfulness training. Forien is heel professioneel en gericht op de theorie die erachter zit. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik zowel persoonlijk als zakelijk gegroeid ben en tools heb gekregen om bewuste keuzes te maken en met bepaalde situaties weet om te gaan of om te buigen’.

Staat bekend om

  • Professioneel en betrouwbaar
  • Direct praktisch toepasbaar
  • Gemiddelde beoordeling van 9,4

Artikelen van Forien Training & Coaching

Ga naar “Beter omgaan met stress en negatieve gedachten? Tijdens het jaarprogramma van Forien Training & Coaching leer je hoe”

Beter omgaan met stress en negatieve gedachten? Tijdens het jaarprogramma van Forien Training & Coaching leer je hoe

Aangeboden door Forien Training & Coaching

mindful