Woerden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Electro World de Groot Woerden

Vandaag 13:00 - 18:00 uur Geopend Alle openingstijden

* Vanwege maatregelen tegen het coronavirus kunnen openingstijden aangepast zijn.

Electro World de Groot Woerden

Molenstraat 2 3441 BA Woerden

Openingstijden

Maandag
13:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 21:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Elke laatste zondag van de maand 12.00 tot 17.00 uur.

In december elke zondag geopend van 12.00 tot 17.00 uur

* Vanwege maatregelen tegen het coronavirus kunnen openingstijden aangepast zijn.

Over Electro World de Groot Woerden

Elektronicazaak in Woerden

Electro World de Groot is de elektronicazaak bij jou in de buurt. Je vindt de winkel van ondernemer Vincent de Groot aan de Molenstraat (als je vanaf het Kerkplein via de Hogewoerd naar de Havenstraat loopt). De zaak is in 2015 verhuisd van Tournoysveld naar de binnenstad.

Service en aandacht

Bij Electro World de Groot bieden ze jou een totaaloplossing. In de winkel word jij zo goed mogelijk geholpen, zodat jij met de beste smart-tv of slimme wasmachine naar huis gaat. Als jij een tv of koelkast koopt, dan komen de specialisten van de elektronicazaak het apparaat bij jou thuis installeren. Ze gaan pas weer weg als jij helemaal tevreden bent. Dat betekent: de tv wordt opgehangen, alle kabels worden voor je aangesloten en de wifi werkt perfect. En jij krijgt direct een goede uitleg, zodat je meteen weet hoe alles werkt. Handig!

Witgoed en bruingoed

Bij de elektronicazaak in Woerden hebben ze een groot assortiment aan witgoed en bruingoed. Je vindt er (inbouw) koelkasten, (inbouw) vaatwassers en wasmachines. Daarnaast hebben ze ook televisies van Samsung, LG en Phillips.

OLED en QLED

Ervaar bij De Groot het scherpe beeld van OLED en QLED televisies. De deskundige medewerkers leggen precies voor je uit wat het verschil is en welke tv het beste bij jou past.

Hoge kwaliteit geluidsapparatuur

En wil je een lekker geluid in je huiskamer? Bij De Groot vind je hoge kwaliteit geluidsapparatuur van Bose die je niet eens bij de Mediamarkt kunt vinden. Ga in alle rust maar eens luisteren naar het prachtige geluid bij Electro World. Koptelefoons vind je ook in de speciaalzaak.

Keukenapparatuur

Behalve koelkasten en vaatwassers, vind je bij Electro World magnetrons, kookplaten, airfryers en meer keukenbenodigdheden.

Verlichting, stofzuigers en meer

Ook voor een verlichting, kabels, SD-kaarten, batterijen, inktpatronen, stekkerdozen en meer accessoires is de elektronicawinkel de plek waar je moet zijn. Daarnaast helpen ze je ook bij het kiezen van de beste stofzuiger (bijvoorbeeld van Dyson), koffiezetapparaat (onder andere Nespresso en Senseo), laptops, desktops, printers, iPads, strijkijzers en radio’s. In december kun je in de winkel ook vuurwerk kopen.

Reparatie koelkast of wasmachine

De Woerdense elektronicazaak is een erkend reparateur van bekende merken. Zoals Bosch, Miele, Samsung, Beko en Schulthess. Wanneer het apparaat stuk is, dan kan Electro World de Groot het binnen en buiten de garantie repareren. Dit doen ze met de originele onderdelen. Ook doen ze een veiligheidsmeting, zodat jij zeker weet dat het apparaat weer helemaal werkt. Natuurlijk kunnen ze ook apparaten en elektronica van andere merken maken.

Electro World de Groot helpt jou in de winkel én bij jou thuis!

Meest recent over Electro World de Groot Woerden

Bose Woerden

Vincent: ‘Het beste geluid in je huiskamer krijg je door deze superkleine speakers’

Of je nu naar een romantische komedie, een plaat van jouw favoriete artiest, een sportwedstrijd of weer eens naar een Woerdenaar op tv zit te kijken, het geluid moet goed…