Woerden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Brood & Ko Woerden

Vandaag 08:00 - 17:00 uur Gesloten Alle openingstijden

* Vanwege maatregelen tegen het coronavirus kunnen openingstijden aangepast zijn.

Brood & Ko Woerden

Molenvlietbrink 10 3448 HM Woerden
Naar webshopContact opnemen

Volg ons

Openingstijden

Maandag
08:00 - 18:00
Dinsdag
08:00 - 18:00
Woensdag
08:00 - 18:00
Donderdag
08:00 - 18:00
Vrijdag
08:00 - 21:00
Zaterdag
08:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

* Vanwege maatregelen tegen het coronavirus kunnen openingstijden aangepast zijn.

Over Brood & Ko Woerden

Brood kopen? Brood & Ko is de bakker in Molenvliet in Woerden. Je vindt de bakker in winkelcentrum Molenvliet tegenover supermarkt Jumbo. De bakker heeft vers brood, dagelijks scherpe aanbiedingen en je kunt bij de winkel terecht voor specialiteiten als steenovenbrood, gluten-arm brood, Ko-Fit en spelt.

De brood- en banketbakkers van Brood & Ko staan elke dag in alle vroegte op om met hart en hand de lekkerste en mooiste producten voor je te maken. In de bakkerij worden uitsluitend hoogwaardige grondstoffen gebruikt. De verschillende granen zoals rogge, spelt, tarwe en haver worden zorgvuldig geselecteerd. Met gevitaliseerd water kneden onze bakkers een mooi brooddeeg.

Ambachtelijk

Om het brood te laten te rijzen verwerken de bakkers van Brood & KO een eigen ontwikkeld natuurdesem in plaats van gist. Maar het belangrijkste ingrediënt is tijd, tijd om te rusten en tijd om te rijzen. Soms wel langer dan 30 uur.

Steenoven

In de steenoven krijgt het brood zijn specifieke karakter en heerlijke krokante korst. De ambachtelijke bereiding zorgt samen met het bakken op een stenen vloer voor het smakelijkste brood. Om elke dag van te genieten.

Erkend gildelid

Brood & Ko is toegelaten tot het Echte Bakkersgilde. Dat betekent dat ze voldoen aan alle strenge eisen die het Gilde stelt op gebied van kwaliteit. Het hele jaar door komen Keurmeesters van het Nederlands Bakkerij Centrum de producten ophalen om ze in het laboratorium te keuren. Daarnaast worden de winkels regelmatig beoordeeld op bediening, hygiëne, presentatie en uitstraling.

Meest recent over Brood & Ko Woerden

Brood en Ko Woerden

Woerdense bakker druk aan het bakken: ‘Het wordt toch gewoon Pasen’

Omdat het toch gewoon Pasen wordt, zijn de bakkers van Brood & Ko in Woerden weer begonnen met het maken van heerlijke paaslekkernijen. Eén van de specialiteiten van de bakkerij…

Ontdek meer

Bakkers Bakkers