Woerden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Autobedrijf Pels Woerden

Vandaag gesloten Vandaag gesloten Alle openingstijden

* Vanwege maatregelen tegen het coronavirus kunnen openingstijden aangepast zijn.

Autobedrijf Pels Woerden

Bierbrouwersweg 2 3449 HW Woerden

Openingstijden

Maandag
08:00 - 17:30
Dinsdag
08:00 - 17:30
Woensdag
08:00 - 17:30
Donderdag
08:00 - 17:30
Vrijdag
08:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

* Vanwege maatregelen tegen het coronavirus kunnen openingstijden aangepast zijn.

Over Autobedrijf Pels Woerden

40 jaar ervaring

Autobedrijf Pels in Woerden is een bedrijf waar je voor reparaties, onderhoud of een APK-keuring heen kunt met je auto. Of het nu bij Pels ie gekocht of niet, iedereen is van harte welkom. Het professionele en universele autobedrijf is daarnaast gespecialiseerd in gebruikte auto’s van dealerkwaliteit. Je gaat dus altijd met de beste auto voor jou naar huis.

Autobedrijf Pels

Je vindt autobedrijf Pels aan de Bierbrouwersweg 2 in Woerden. Dat is op industrieterrein Barwoutswaarder. De showroom is 400m2 groot en hier kun je in alle rust onder het genot van koffie de auto’s bekijken. Buiten hebben ze ook nog eens heel veel occasions staan. De professionele monteurs van Pels gebruiken de modernste Bosch testapparatuur en gereedschappen in de werkplaats van de autogarage in Woerden.

Prijzen autogarage

Als jij nieuwe (winter)banden nodig hebt, je uitlaat stuk is, je remmen het niet goed meer doen of jouw auto gewoon onderhoud nodig heeft, dan kan Autobedrijf Pels jou altijd helpen. Dit kunnen de monteurs van Pels allemaal doen tegen een scherp tarief. Voor een kleine beurt betaal je bij Pels €119,- en voor een grote beurt €225,-. Dit zijn vaste lage prijzen.

BOVAG lid

Omdat Autobedrijf Pels BOVAG lid is, ben jij altijd verzekerd van kwaliteit en garantie. Daarnaast geven de specialisten van Pels om jou te adviseren over het verzekeren van de auto of om de financiering rond te krijgen.

ANWB Partner

De autogarage in Woerden is een van de weinige autobedrijven in Nederland dat een erkend ANWB partnerbedrijf is. Bij het bedrijf is als een ANWB bus aanwezig die bij autopech in actie komt. Een pechmelding doen? Bel de ANWB alarmcentrale: 088-2692888.

Meest recent over Autobedrijf Pels Woerden

beste autogarage woerden

Dit zijn volgens jullie de beste autogarages in Woerden

Op zoek naar een nieuwe auto? Brandt het motorlampje? Of een apk-keuring nodig? In de gemeente Woerden zijn genoeg garages te vinden waar je je bolide naartoe kunt brengen. Maar…