5 x dit weet je nog niet over een fysiotherapeut die bij je thuis komt

Aangeboden door By Voorn Fysiotherapie en Performance Training 21 december 2018

Man, wat moet het relaxt zijn als jouw fysiotherapeut gewoon aan huis komt. ‘Bestaat dat dan?’ Ja zeker! ‘Maar wat zijn de kosten dan?’ Nou, het wordt gewoon grotendeels (of zelfs volledig) vergoed door jouw zorgverzekeraar. Woerdenaar Kafel Voorn is zo’n fysio aan huis en hij merkt dat zijn klanten er alleen maar voordelen van hebben. Want behalve gemak, persoonlijke aandacht en deskundigheid, ben jij snel weer van je klachten af. 

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Wordt fysio aan huis vergoed?

fysio aan huis Woerden
Foto: By Voorn

Als jij een aanvullende verzekering hebt met fysiotherapie, dan krijg jij jouw fysiotherapie aan huis tot 75% vergoed. Bij een zogeheten restitutiepolissen is de vergoeding zelfs 100%. Check dus snel even jouw zorgverzekering! Meer info over de vergoedingen lees je op de website van Kafel. Op zijn site zie je ook meteen tot hoeveel jij vergoed krijgt.

Fysio aan huis is er alleen voor ouderen, toch?

fysio aan huis
Foto: By Voorn

Welnee! Kafel behandelt mensen van alle leeftijden. En daar zitten veel jonge mensen tussen. Zij vinden een fysio aan huis juist prettig omdat het superefficiënt is en ze er een maximaal resultaat uit halen. Na een drukke dag op je werk, kun jij gewoon naar huis en komt de fysio naar jou toe. Geen haast dus. Hoe handig! Kafel: “Dit werkt heel fijn, omdat mensen minder tijd kwijt zijn. Ze hoeven niet naar een praktijk en het is lekker in de vertrouwde omgeving.”

En de fysiotherapeut die bij je thuis komt, komt ook uit Woerden?

fysio therapeut aan huis Woerden kafel Voorn
Foto: By Voorn

Zeker weten, want Kafel woont zelf in Woerden. Hij neemt alle benodigdheden mee, dus jij hoeft alleen maar de deur open te doen. En wil je liever afspreken op een andere plek? Dat kan op elke gewenste locatie. “Het mooiste vind ik om mensen zo te helpen, dat ze hun dagelijkse dingen weer kunnen doen. En op basis van mijn ervaring wil ik ze bij tegenslagen er doorheen slepen. Door doelstellingen op te stellen, weten we waar we ons op kunnen richten.” Lees ook dit interview met Kafel:

Kafel Voorn ByVoorn Woerden fysio

Fysio aan huis Kafel (27): ‘Die drive om anderen naar de top te helpen zit in mij’

In Woerden hebben we veel ondernemers. En sommigen van hen zijn echt net begonnen met hun bedrijf. D...

Meer dan een fysiotherapeut

Het bedrijf van Kafel bestaat inmiddels twee jaar en naast fysiotherapie, doet hij nog veel meer. Iedere zondag geeft hij boksfit in Woerden. Hoe dat eruitziet? Dan zie je op bovenstaande video. Ook geeft Kafel personal training. Hij helpt je dus niet alleen van je klachten af, maar hij helpt je ook weer om fit te worden. Zowel fysiek als mentaal.

Kafel komt zelfs op kantoor langs

Boksfit Woerden
Foto: By Voorn

Want de fysio aan huis, geeft ook boksfit bij bedrijven en geeft zelfs bedrijfsmassage. Kafel: “Vitaliteit op kantoor verdient onze aandacht; er is niets belangrijkers dan fitte en gezonde werknemers. Daarom is het goed te regelmatig te ontspannen, bijvoorbeeld met boksfit business of bedrijfsmassages. Zo voorkomen we bijvoorbeeld schouderklachten, rugklachten, verminderde productiviteit en veelvuldig kort- of lang ziekteverzuim.” Meer weten over hierover? Neem dan contact op met Kafel.

Wil je dat de fysio bij jou aan huis komt? Maak dan hier een afspraak met de fysiotherapeut.

By Voorn Fysiotherapie en Performance Training fysiotherapeuten

Op aanvraag

Veluwemeer 16, Woerden

Bekijk meer:fysiotherapeuten
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.