Woerden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Ka-ching of meevaller? Dit zijn de parkeerkosten bij het Antonius Ziekenhuis Woerden (2019)

Aangeboden door Independer 2 december 2019

Ga je op bezoek bij je zieke oma of voor het eerst je pasgeboren neefje bewonderen, moet je nog diep in de buidel tasten ook. Want parkeren bij ziekenhuizen kan soms behoorlijk in de papieren lopen. Lees maar.

Independer zocht uit wat parkeren bij ziekenhuizen in het hele land precies kost. Volgens de vergelijkingssite kunnen de kosten oplopen tot 10 euro per dag, met zelfs uitschieters van meer dan 20 euro. Lees hier wat de tarieven zijn voor 2020.

Grote verschillen per stad

Vooral in Amsterdam is je portemonnee de pineut. Bij het OLVG in de hoofdstad betaal je bijvoorbeeld 30 euro voor een dagkaart, terwijl je bij het Gelre in Apeldoorn zes euro betaalt. Dat is nogal een verschil.

Parkeren bij St. Antonius in Woerden

Hoe zit dat bij ons in Woerden? Een dagkaart bij het Antonius Ziekenhuis kost 7 euro. Is het een kort bezoek, maar wil je wel direct bij het ziekenhuis parkeren? Dan ben je 1 euro per 30 minuten kwijt. De eerste 15 minuten zijn gratis.

Tip: parkeer om de hoek

Als je niet te veel haast hebt, kijk dan vooral naar parkeermogelijkheden rondom het ziekenhuis. Daar parkeer je je auto vaak gratis. Bijvoorbeeld op het parkeerterrein bij het station. Of bij het gemeentehuis Woerden.

Andere Antonius-vestigingen

Bij het Antonius St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein betaal je €2,14 per uur en 8 euro voor een dagkaart. In de directe omgeving ben je €1,80 per uur kwijt voor een parkeerplek. En bij de Utrechtse vestiging kost parkeren hetzelfde als in Woerden. 1 euro per half uur en 7 euro voor een hele dag.

Zie in onderstaand kaartje wat de kosten zijn bij de ziekenhuizen.

Bron: Independer

Check of je zorgverzekeraar een contract heeft met een ziekenhuis

Parkeerkosten worden helaas niet vergoed door je zorgverzekering, maar reiskosten via sommige aanvullende pakketten wel. Heb je een nieuwe zorgverzekering afgesloten en wil je zeker weten dat je alle zorg in het ziekenhuis in [stad] vergoed krijgt? Check het snel in de tool van Independer en kom niet voor verrassingen te staan als je (een deel van) de kosten zelf moet betalen.

Nog geen nieuwe zorgverzekering? Je kunt nog tot en met 31 december je zorgverzekering vergelijken en afsluiten.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Independer. Meer over Independer ontdekken?

Independer zakelijke dienstverleners

Celebeslaan 2, Hilversum

Bekijk meer:zakelijke dienstverleners

adv.