Woerden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Alles wat je moet weten over contactlenzen: ‘Er is altijd een lens die bij je past’

Aangeboden door Specsavers Woerden 17 juli 2019

Als je lenzen wilt dragen, dan wil je natuurlijk ook dat het prettig zit. Tijdens het sporten of zwemmen, maar ook als je op vakantie gaat. Volgens de specialisten van Specsavers Woerden aarzelen nog veel mensen over contactlenzen. “Simpelweg omdat ze niet weten welke mogelijkheden er zijn”, vertelt Marijke van Leeuwen van Specsavers. “Ik wil graag die twijfel wegnemen, want wij hebben in de winkel contactlenzen die geschikt zijn voor iedere levensstijl.”

Bij Specsavers Woerden vind je contactlenzen in alle soorten en maten. “En allemaal van hoge kwaliteit. Denk aan maandlenzen en daglenzen, maar we hebben ook harde lenzen met cilinder of multifocaal. Samen met mijn collega Olga geven we je daarnaast uitgebreid advies en je kunt de lenzen ook nog eens gratis uitproberen. Zo kies jij de beste lens die bij je past”, zegt Marijke.

Op maat gemaakte contactlenzen

Bij de opticien in de Voorstraat kun je terecht voor zachte en harde lezen. De harde lenzen zijn perfect afgesteld op je oog en daardoor geeft het je een scherp beeld vanuit het midden tot de rand. “Afhankelijk van het gebruik gaan deze op maat gemaakte contactlenzen één tot enkele jaren mee. Dat maakt ze tot de goedkoopste en duurzaamste lenzen.” Ben je toe aan scherper zicht, niet alleen op afstand maar ook voor de tussenafstand en dichtbij? Dan heeft Specsavers Woerden ook multifocale harde lenzen dankzij een slim leesprofiel in de lens zonder vervelende overgangen in het beeld.

Lenzen afwisselen

Daglenzen zijn ideaal voor mensen die niet dagelijks lenzen willen dragen, maar wel bij sporten of op vakantie. Je kunt er bijvoorbeeld ook mee zwemmen zonder bang te zijn dat ze uitvallen. Geen gedoe met vloeistoffen, maar gewoon ’s avonds de gebruikte lenzen weggooien en de volgende ochtend een vers setje in. Dit is soms ook een reden om dagelijks daglenzen te gebruiken, want het comfort ligt veel hoger omdat de lenzen dagelijks worden vervangen en ze nog dunner zijn dan maandlenzen.

Meer weten?

Wil je meer weten over contactlenzen en het assortiment van Specsavers Woerden? Maak dan direct een afspraak. Dat kan via telefoonnummer 0348 408080 of maak een afspraak via onderstaande button.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Specsavers Woerden. Meer over Specsavers Woerden ontdekken?

Specsavers Woerden opticiens

Geopend09:00 - 17:00

Voorstraat 29, Woerden

Bekijk meer:opticiens

Lees ook:

Marijke en Henny hebben een brillenzaak: ‘Het is prachtig als mensen blij de deur uit gaan’

Achter iedere winkel in Woerden staan gewoon ondernemers die zelf hun eigen winkel runnen. Bij Specs...
Preventief oogonderzoek Specsavers Woerden

Nieuw bij Specsavers Woerden: laat de gezondheid van je ogen checken

Wist je dat de wachttijden bij een oogarts alleen maar langer worden? Sinds 2013 zijn de wachttijden...
Audicien Woerden specsavers hoortoestellen

Eric test het gehoor van Woerdenaren: ‘Mensen schamen zich vaak voor hoorproblemen’

Iedereen kan gehoorverlies krijgen op de een of andere manier. Maar wist je dat het bij mensen boven...

adv.