Woerden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze 3 mensen zijn heel veel kilo’s afgevallen bij Stein: dit is hun verhaal

Aangeboden door Vida Vitaal 16 januari 2020

Het veranderen van een mindset of levensstijl is niet zo makkelijk. Maar om af te vallen is dat zeker wel nodig. Wij delen drie verhalen van mensen die de moed hebben gehad om een coach om hulp te vragen bij het afvallen. Stein van Spankeren van Vida Vitaal heeft al veel mensen geholpen om kilo’s kwijt te raken en zij hebben heel veel aan zijn begeleiding gehad. Lees maar:

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Hanny viel 20 kilo af

Hanny

Hanny was door diverse oorzaken in drie jaar tijd 16 kilo aangekomen. “Alle diëten die je kunt verzinnen, heb ik al eens geprobeerd. Maar dat lukte altijd maar voor een paar kilo. Ik ontmoette Stein en hij vertelde mij zijn werkwijze en aangespoord door mijn dochter ben ik met een programma begonnen. Het begin was wennen, maar niet echt moeilijk. Je hoeft niet na te denken over wat je moet eten en je valt ook nog eens goed af”, vertelt Hanny.

Aansturen

“Nu zeven maanden later ben ik 20 kilo afgevallen. Ik heb geleerd om anders te gaan koken. De bezoeken aan Stein had ik echt nodig. Hij is iemand die je aanstuurt en je er ook op wijst wat de gevolgen zijn als je je niet aan de regels houdt.”

Lenneke is 18 kilo afgevallen

Lenneke

Ook Lenneke had de moed om de hulp van Stein in te schakelen. “Het was januari 2019 en ik was het zat, 1.59 m lang en ruim 78 kilo zwaar. Dat moest anders! Ik begon met minder eten, minder wijn drinken en inderdaad: een paar kilo’s eraf. Na een tijdje verloor ik de grip op wat je nu wel of niet kunt eten. En toen kwam Vida Vitaal op mijn pad. Dit moest ik gaan doen!”, aldus Lenneke.

Eerlijk intakegesprek

“Het intakegesprek met Stein was eerlijk en transparant: jíj moet dit willen, jíj moet het doen. In mei begon ik vol goede moed met producten van Straight Away en in september 2019 was ik 18 kg afgevallen. Stein geeft nuttige tips, doet je inzien waar je bij je voeding op moet letten en motiveert elke week weer opnieuw. Nu vasthouden!”

Carolien raakte 16 kilo kwijt

Carolien

“In april 2019 ben ik begonnen bij Stein van Vida Vitaal in Woerden. Ik heb gekozen voor de producten van Straight Away, omdat ik graag een programma wilde gaan volgen met eiwitrijke en maaltijdvervangende producten. Dit leek mij een perfecte manier om mijn overtollige kilo’s kwijt te raken. Met Straight Away krijg je alle vitamines en belangrijke voedingsstoffen binnen zonder last te hebben van een hongergevoel”, zegt Carolien.

Extra gemotiveerd

Doordat ik wekelijks bij Stein kwam om te wegen, was ik extra gemotiveerd. Ook helpt zijn enthousiasme en kennis enorm om het vol te houden. Maar de allerbelangrijkste drijfveer ben je zelf. Natuurlijk heb ik ook af en toe een moeilijke moment gekend, maar doordat ik met de hulp van Stein precies wist wat ik wel en niet mocht, ging ik gewoon door.

Inmiddels ben ik 16 kilogram verloren en begin ik aan de volgende stap. Het behouden van mijn resultaat. Doordat ik al veel geleerd heb, gaat dat vast en zeker lukken. En ook na mijn gewichtsverlies laat Stein mij niet vallen. Ik raad dit iedereen aan die op een veilige en gezonde manier onder goed begeleiding wil afvallen.

Afspraak maken bij Stein

Stein is zelf ervaringsdeskundige op het gebied van afvallen. Dus hij weet precies hoe het is om overgewicht te hebben en welke worstelingen je tegenkomt tijdens het afvallen. Hij woog ooit 120 kilo en hij viel 40 kilo af. Lees hier zijn verhaal.

Wil je ook hulp bij het afvallen? Maak dan direct een afspraak bij Stein van Vida Vitaal! De begeleiding is helemaal gratis.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Vida Vitaal. Meer over Vida Vitaal ontdekken?

Vida Vitaal coaches

Vandaag gesloten

Pompmolenlaan 26, Woerden

Bekijk meer:coaches
Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.