De Woerdense afvalchallenge: ‘Een aantal mensen is in 3 maanden al meer dan 10 kilo kwijt’

Aangeboden door SportFysio Woerden | Goldcoast Fitness 4 april 2019

Wil jij dolgraag gewicht verliezen voor de zomer? Op zaterdag 13 april start bij Goldcoast Fitness de Woerdense afvalchallenge. “Dit is de derde keer dat we dit gaan doen. En mensen die meededen, hebben er al goede resultaten mee behaald. Een aantal mensen is in drie maanden al meer dan 10 kilo afgevallen!”, vertelt Maykel van Goldcoast Fitness.

De afvalchallenge van drie maanden

Voor een vast bedrag kun je bij Goldcoast Fitness drie maanden trainen. Hierbij krijg je een intake en drie consults van een professionele begeleider inclusief een persoonlijk voedingsschema met een boodschappenlijst. Een keer in de maand is er een groepsbijeenkomst, zodat je met anderen ervaringen uit kunt wisselen.

Michelle’s Good Food

“Voor de driemaanden-challenge werken we samen met Michelle’s Good Food. Samen met Michelle hebben we een schema ontwikkeld om voeding en sport te combineren waardoor je gewicht kunt verliezen”, zegt Maykel.

Drie sportmomenten per week

Per week zijn er drie sportmomenten met meer mensen die meedoen aan de afvalchallenge. Maar je kunt daarnaast ook onbeperkt begeleid trainen bij Goldcoast Fitness voor een vaste prijs. Maykel: “Door samen met anderen deze challenge te doen, hoor je elkaars ervaringen en deel je kennis en recepten. En je hebt altijd een stok achter de deur! Hierdoor behaal je gemakkelijker je doelen en werken we samen aan een gezonde levensstijl.”

Kosten en aanmelden

De kosten voor drie maanden onbeperkt trainen in kleine groepen, de begeleiding en consults van een professional en een op maat gemaakt voedingsschema zijn €121,67 per maand. De Woerdense afvalchallenge start op zaterdag 13 april. Doe jij mee? Aanmelden kan hier:


Deze bijdrage wordt je aangeboden door SportFysio Woerden | Goldcoast Fitness. Meer over SportFysio Woerden | Goldcoast Fitness ontdekken?

SportFysio Woerden | Goldcoast Fitness fysiotherapeuten

Nu gesloten07:00 - 22:00

Ampereweg 5, Woerden

Bekijk meer:fysiotherapeuten

Lees ook:

Maykel Deerenberg Sportysio Woerden

Maykel is meer dan een fysio: ‘Ik wil mensen fit maken, zodat ze het beste uit zichzelf halen’

Hoe lastig is het om met pijntjes in je lichaam rond te lopen? Gelukkig is daar de fysiotherapeut di...
Lessen 50-plussers Woerden fysio fitness

Opa’s en oma’s die meer willen bewegen? Dat kan hier in Woerden

Ben of ken jij een opa of oma die graag meer wil bewegen? Of ken jij iemand die nodig achter die ger...

adv.