Woerden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuwe snelteststraat in Woerden: zonder afspraak en binnen een kwartier de uitslag

Aangeboden door COVID-DRIVE 28 oktober 2020

Kees van Geel en Dominic Bastmeijer zijn als ondernemers in de fysiotherapie en personal training dagelijks bezig met de gezondheid van hun klanten. “Voor een aantal van de topsporters die wij begeleiden, hadden wij steeds vaker een coronasneltest nodig om te kunnen trainen”, vertelt Dominic. “In onze directe omgeving bestonden een aantal teststraten, maar wij denken dat het beter kan.”

Het duo wil de beste optie bieden om snel en degelijk een coronatest te laten uitvoeren. “Onze Covid-drive is zodanig ingericht dat we zeer efficiënt kunnen werken tegen een concurrerende prijs”, vertelt Kees. “Onze test kost 99 euro (excl. btw) en is een stuk voordeliger dan vergelijkbare aanbieders in de regio.”

Tekst gaat verder onder de foto.

Kees van Geel en Dominic Bastmeijer © Covid-drive

Zonder afspraak

De Covid-drive vind je aan de Pelmolenlaan 2, bij AT The Office. Het grote voordeel bij deze teststraat is dat je geen afspraak hoeft te maken. “Je vult van te voren via de website een aanmeldformulier in waarna je direct naar de locatie kunt rijden. Bij een van de medewerkers geef je jouw naam op en die check vervolgens of het aanmeldformulier correct is ingevuld”, vertelt Dominic.

“Je wordt bij ons gegarandeerd binnen 15 minuten geholpen”, zegt Kees. “Moet je langer wachten, dan betaal je maar de helft.” Vervolgens wordt de test afgenomen door deskundige zorgverleners die uiteraard de nodige preventieve maatregelen treffen. Betalen doe je met je pinpas en daarna rij je direct weer naar huis. “Je ontvangt na ongeveer 15 minuten de uitslag van de test per mail.”

Betrouwbaarheid

“De testkwaliteit heeft een gevalideerd Europees CE-keurmerk”, zegt Dominic. “De testen zijn enorm gevoelig en specifiek, waardoor de uitslag zeer betrouwbaar is.” Je kunt bij de Covid-drive zonder afspraak terecht van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

Willen bedrijven zich met meerdere personen tegelijk laten testen? Dan kan dit tegen een nog gunstiger tarief. Dit kan vanaf vijf personen ook op afspraak. Voor meer informatie daarover stuur je een mail naar [email protected]


Deze bijdrage wordt je aangeboden door COVID-DRIVE. Meer over COVID-DRIVE ontdekken?

COVID-DRIVE

Vandaag gesloten

Pelmolenlaan 2, Woerden

adv.