Boksen met de baas: ‘Het is voor ons een leuke en energieke start van de week’

Wááat? Boksen op de werkvloer? Dat klinkt nu al hartstikke spannend. Kafel Voorn van By Voorn is een fysiotherapeut aan huis en daarnaast heeft hij een speciaal trainingsprogramma ontwikkeld voor een nóg fitter leven: Boksfit.

Van de Woerdense plas naar de Amsterdamse Zuidas

Kafel geeft al wekelijks Boksfit aan mensen bij de Cattenbroekerplas. Maar hij doet dit ook bij bedrijven. Hoe tof is dat! Eén van die bedrijven waar hij dat doet is een grote bank op de Zuidas in Amsterdam. Maar Kafel wil ook graag bij Woerdense bedrijven over de vloer komen om daar met de medewerkers te ‘boksen’. En daar heeft hij een hele goede reden voor.

‘Als team doen we iedere maandagochtend Boksfit met Kafel’

Wat is Boksfit?

Maar wat houdt Boksfit nou precies in? Kafel: “Boksfit is recreatief boksen gemixt met cardio- en krachttraining. Hiermee verbeter je je conditie, word je fysiek én mentaal sterker, verbrand je veel calorieën en ontwikkel je ook nog eens je boksskills. Elke donderdag en zondag geef ik Boksfit aan particulieren bij de Cattenbroekerplas. En dit gaat zo goed, dat ik de trainingen nu ook bij bedrijven doe. Want iedere werkgever wil vitale en gezonde medewerkers toch?”

Lekkere start van de week

Bij een grote bank aan de Zuidas komt Kafel al wekelijks om de training te geven. Een van de deelnemers is Paul. “Als team doen we iedere maandagochtend Boksfit met Kafel. Het is voor ons een leuke en energieke start van de week. Het zorgt ook voor een goede teambuilding en iedereen is even lekker actief bezig. Kafel zorgt voor een afwisselend programma en houdt hierdoor iedereen goed gemotiveerd”, vertelt Paul.

‘Boksfit zorgt voor een hogere productiviteit, maar ook voor minder verzuim’

Meer werkgeluk

Kafel: “Ik merk bij organisaties waar ik Boksfit-trainingen geef, dat er een positieve bijdrage wordt geleverd aan de energie, motivatie en veerkracht van alle medewerkers. Dit zorgt voor een hogere productiviteit, maar ook voor minder verzuim. Ik wil bedrijven graag helpen om de organisatie vitaler te maken en om medewerkers meer werkgeluk te geven.”

Wil jij ook boksen op de werkvloer?

Denk jij nu: dit wil ik ook voor mijn team, organisatie of bedrijf? Neem dan contact op met Kafel voor een offerte op maat voor Boksfit Business. Dat doe je hier!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door By Voorn Fysiotherapie en Performance Training. Meer over By Voorn Fysiotherapie en Performance Training ontdekken?

By Voorn Fysiotherapie en Performance Training fysiotherapeuten

Op aanvraag

Veluwemeer 16, Woerden

Bekijk meer:fysiotherapeuten

Lees ook:

fysio aan huis

5 x dit weet je nog niet over een fysiotherapeut die bij je thuis komt

Man, wat moet het relaxt zijn als jouw fysiotherapeut gewoon aan huis komt. 'Bestaat dat dan?' Ja ze...
Kafel Voorn ByVoorn Woerden fysio

Fysio aan huis Kafel (27): ‘Die drive om anderen naar de top te helpen zit in mij’

In Woerden hebben we veel ondernemers. En sommigen van hen zijn echt net begonnen met hun bedrijf. D...

 

adv.