Woerden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Doe mee met de afslankchallenge: ‘Juist nu is het moment om te beginnen met afvallen’

Aangeboden door Vida Vitaal 2 april 2020

“Juist nu is het moment om te beginnen met afvallen!”, zegt Stein van Spankeren van Vida Vitaal. “De komende negen weken kunnen life changing zijn, want een terrasje pakken op het Kerkplein zit er niet in en je hebt waarschijnlijk geen etentjes, collega’s die trakteren en borrels. En evenementen en festivals gaan tot 1 juni ook niet door. Helemaal geen verleiding dus. Waarom zou je van de nood niet een deugd maken en juist deze periode aangrijpen om aan jezelf te werken?” Iemand die Stein heeft geholpen om in negen weken 22 kilo af te vallen is Sebastiaan.

Stein wil meer mensen helpen met afvallen en staat 24/7 voor ze klaar, helemaal gratis. Daarom heeft hij de afslankchallenge bedacht. “Hoe ga jij ervoor zorgen dat je van deze periode van thuiszitten iets positiefs maakt? Ik daag je uit om het beste uit jezelf te halen. Maak van deze periode gebruik! Zo ben jij straks als de zomer begint op je best.”

‘Ik ben erg blij dat ik dit heb gedaan’

Maaltijdvervangers

Sebastiaan viel al 22 kilo af in negen weken tijd en hij is superblij met de gratis hulp van Stein. “Ik wilde al jaren van mijn extra gewicht af, vooral wat op mijn buik zat. Maar ondanks meerdere pogingen lukte het maar niet. Nadat ik zag hoe het dieet van Stein werkte bij mijn moeder, heb ik besloten om een afspraak bij hem te maken. Het idee voor maaltijdvervangers sprak mij aan, aangezien je dan niet na hoeft te denken wat je wel of niet moet eten”, vertelt Sebastiaan. De maaltijdvervangers bevatten alle vitamines en mineralen. Zo blijft je weerstand goed en het is een gezonde manier van afvallen.

Ervoor gaan

Sebastiaan vertelt verder: “Er is genoeg variatie in de maaltijdvervangers, dus er zit altijd wel iets tussen wat je lekker vindt. De eerste week viel ik heel veel af, ongeveer een kilo per dag. Daarna ging het wat langzamer. Nu ben ik in 2,5 maand tijd 22 kilo afgevallen en nu ben ik begonnen om weer rustig naar een normaal eetpatroon te gaan. Ik ben erg blij dat ik dit heb gedaan. Het laat mij zien dat het helemaal niet moeilijk hoeft te zijn om af te vallen. Als je het maar op de juiste manier doet en je er echt voor gaat.”

Doe mee met de afslankchallenge

Als je toch thuiszit, dan kun je die tijd dus goed besteden. Stein daagt jou uit om mee te doen aan de afslankchallenge. Wat je hiervoor moet doen?

  • Jij meldt je zo snel mogelijk aan voor het afslankprogramma (klik hier). Hoe eerder hoe meer resultaat.
  • Jij bedenkt vast wat je de komende negen weken wilt bereiken.
  • Samen met Stein stel je een duidelijk, haalbaar en uitdagend doel.
  • Samen met Stein ga je aan de slag met zijn effectieve Drie Stappenplan.
  • Stein coacht en ondersteunt je 24/7, dit doet hij geheel gratis.
  • Elke week spreek jij Stein, dat kan face-to-face of virtueel.
  • Jij krijgt de maaltijdvervangers opgestuurd of je kunt ze ophalen tijdens je weegmoment.

Stein: “Als iemand zijn of haar doelen heeft bereikt, dan krijgt die gene een gratis behandeling op de TEI of CryoShaper als extra boost voor de zomer.

Afspraak maken

Wil je meedoen aan de afslankchallenge? Plan dan direct jouw intakegesprek in via onderstaande button en start deze week nog. Heb je nog vragen over de werkwijze van Stein of over de challenge? Je kunt Stein bellen via tel. 06-45300470 of stuur hem een mailtje.

“In mijn praktijk in Woerden zijn alle hygiënische voorzorgsmaatregelen getroffen, maar als je toch een sessie op afstand wil, dan kan dat natuurlijk.”


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Vida Vitaal. Meer over Vida Vitaal ontdekken?

Vida Vitaal coaches

Op aanvraag

Pompmolenlaan 26, Woerden

Bekijk meer:coaches

Lees ook:

Carolien

Deze 3 mensen zijn heel veel kilo’s afgevallen bij Stein: dit is hun verhaal

Het veranderen van een mindset of levensstijl is niet zo makkelijk. Maar om af te vallen is dat zeke...

adv.