Verras jouw valentijn met een boodschap op indebuurt en in de krant

Door Sylvia Vos 7 februari 2018

Love is in the air! Over precies één week is het Valentijnsdag. Heb jij iemand in Woerden iets liefs te zeggen, anoniem of gewoon mét naam? Even doorlezen dan, want jouw boodschap kan bij jouw crush terechtkomen via deze site én de Woerdense Courant.

Heb jij kriebelsvlinders en de bibbers voor een Woerdenaar? Of wil je eigenlijk gewoon weleens van de daken schreeuwen hoeveel je van je moeder, broer, beste vriendin houdt? Daar helpen we graag een handje bij.

Jouw boodschap in de krant / online

Wij gaan jouw liefdesverklaring helemaal gratis publiceren op deze website en ook in de Woerdense Courant wordt een selectie gemaakt van alle lieve berichtjes die jullie te delen hebben. Wanneer we dat gaan doen? Op Valentijnsdag natuurlijk.

Hoe dan?

Stuur jouw liefdesverklaring, zoetsappige boodschap, schattige berichten enzovoorts uiterlijk maandagavond 12 februari om 23.59 uur naar [email protected] of stuur het op via dit formulier.

  • Tip 1) maak het niet te lang, internet is nooit vol, maar een krant wel. Wil jij je kans vergroten om met je boodschap in de krant te komen, schrijf dan niet een heel boek aan je geliefde.
  • Tip 2) laat even héél duidelijk weten of jouw bericht anoniem moet zijn of niet
  • Tip 3) een foto erbij is niet verboden
  • Tip 4) vergeet niet op Valentijnsdag zelf even terug te komen om te zien of iemand JOU misschien ook iets liefs te melden heeft

En dan… Daten maar!

Dikke kans natuurlijk dat als jouw liefdesverklaring via deze site of de krant aan is gekomen bij je crush, er gedatet gaat worden. En dan kun je vast deze tips wel gebruiken:

Woerdenaar daten

5 dingen die je moet weten als je een Woerdenaar wilt daten

Ok, ok, Woerdenaren hebben misschien hun eigenaardigheden. Maar we zijn wel héél leuk! De kans is du...