Trouwen in het Klooster? Marco en Janneke zijn de eersten!

Door Sylvia Vos 7 september 2017

Trouwen in Het Klooster Woerden, dat kan dus gewoon sinds 1 september van dit jaar. Marco en zijn Janneke maakten daar vandaag (7 september 2017) als eersten gebruik van. En wat een prachtig paar!

Witte ballonnen voor de deur, prachtig pianospel van Jan van Grootheest (docent bij Het Klooster) en een trouwzaal die dankzij haar geschiedenis al intiem oogt zónder dat mensen erin. Laat staan als er een prachtige vrouw in dito trouwjurk en haar prins op het witte paard plaatsnemen achter een tafel om elkaar eeuwige trouw te beloven.

Sprookjesachtig decor

Het Klooster als trouwlocatie is schitterend. Bomvol historie en fotogenieke plekken. Zoals de glas-in-loodramen, de bogen aan het plafond en de fraaigevormde entree. AD-verslaggever Marco, die onlangs zijn favoriete plekken in Woerden met ons deelde, en zijn bruid Janneke droegen bij aan het sprookjesachtige plaatje door – geheel in stijl – te arriveren in een koets met paarden. In de Kapelzaal op de eerste verdieping gaven zij elkaar vervolgens het jawoord.

Met zo’n droomstart van een huwelijk, kan de toekomst er alleen maar rooskleurig uitzien natuurlijk. Marco en Janneke, van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk!

Foto: indebuurt Woerden
Foto: indebuurt Woerden
Foto: indebuurt Woerden
Foto: indebuurt Woerden
Foto: indebuurt Woerden
Zaal 28 in het Klooster, de Kapelzaal. Foto: indebuurt Woerden
Foto: indebuurt Woerden
Foto: indebuurt Woerden
Foto: indebuurt Woerden

Hier lees je op welke mooie plekken in Woerden je nog meer kunt trouwen.


Meer over Het Klooster Woerden ontdekken?

Het Klooster Woerden muziek

Nu gesloten09:00 - 22:15

Wilhelminaweg 77, Woerden

Bekijk meer:muziek

adv.