Treinen, theehuis en talent: 5 prachtige foto’s van Woerden

Door Jurgen Rupschus 23 juli 2017

Elke dag worden er prachtige foto’s gemaakt van Woerden. Door Woerdenaren, maar ook door bezoekers van onze stad en de omgeving. En die foto’s delen we graag met jou. Zodat jij lekker kunt meegenieten.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Herken jij alles?

Alle bekende gebouwen in de binnenstad in een silhouet gevangen. Herken jij alles? Het poppetje helemaal rechts moet de kunstenaar zelf voorstellen. Wat een talent!

Meekijken met de machinist

Met dit uitzicht wil iedereen wel machinist worden. Tijdens een stop bij station Woerden maakte machinist Roy deze foto. En dat machinisten mooie foto’s kunnen maken, blijkt ook wel uit het volgende plaatje.

Nu eens van de andere kant

Als je langs het Weidepad in Molenvliet loopt, heb je vast wel eens de sprinter in de verte gezien. Nu zien we ‘m een keer van de andere kant. Prachtige foto van Stephan!

Defensie-eiland

#woerden #defensieeiland

Een bericht gedeeld door Mi Do (@domminik19) op

Er wordt flink gebouwd op het Defensie-eiland. Maar er worden ook mooie foto’s van gemaakt! Zoals deze, een woord: wow!

Romantisch

Een theehuisje aan het water. Hoe romantisch is dat. Met z’n tweetjes, een kopje thee of een glaasje wijn. Echt genieten! Het theehuis bij Landgoed Bredius spat in ieder geval van deze foto af.

Genieten van Woerden

Heb jij ook een mooie foto van Woerden? Stuur ‘m (of de link naar je Instagram of Facebook) dan op naar [email protected].

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.