Stadskat #9: Het trio stuntpiloot, waterrat en avonturier

Door Sylvia Vos 12 april 2018

Schootpoezen, veldmuisvangers en binnenstadskaters; we hebben er zat in Woerden! En wij zoeken de allerleukste, liefste, mooiste, gekste. Vandaag in de spotlights: Loki, Chucky en Sally.

“Hallo Woerden! Hier zijn wij: Loki, Chucky en Sally. Wij wonen sinds een jaar in Woerden met onze bazin Naomi en Paco de hond. Zelf zijn wij de drie musketiers die van elkaar houden, maar elkaar ook wel eens in de haren vliegen. Loki (rood, wit, 4 jaar) is onze stuntpiloot en valt weleens van de trap. Ook is hij de knuffelaar van de drie. Hij ligt graag onder de dekens om te knuffelen en voor de warmte.

Chucky (helemaal rood, 1 jaar) houdt van water. Ze zou de hele dag wel met haar kop onder de kraan willen hangen. Sally (lapjeskat, cypres, 6 maanden) de kleinste en jongste meid van de drie houdt van stoeien met alles en iedereen. Zij is voor niemand bang en houdt zeker van een avontuur. Hier is een familiefoto die onze bazin heeft gemaakt!”

Leuke familie hoor, jongens. Daar komt vast veel likejes op. Wie weet wel zoveel dat jullie deze grote, kattigste indebuurt-verkiezing winnen.

Jouw kat in the spotlights?

Wij willen heel graag kennismaken met alle leuke Woerdense stadskatten en poezige dorpsbewoners in Harmelen, Kamerik en Zegveld. Want we zien ze altijd óveral lopen in de straten en weilanden, of genietend van het zonnetje achter het raam, maar wie zijn zij eigenlijk?

Stuur een (grote) foto van jouw poes of kat en vertel daar vooral even bij wát er zo leuk is aan hem of haar. Dat kun je doen naar [email protected] of via dit formulier. Of doe dit op Instagram met #katindebuurt0348.

Houd vooral deze site in de gaten voor deze kattigste verkiezing van Woerden.

Tijger stadskat Woerden Ellen

Woerdense stadskat #8: Streeploze Tijger is dol op croissantjes en slagroom

Schootpoezen, veldmuisvangers en binnenstadskaters; we hebben er zat in Woerden! En wij zoeken de al...

Woerdense Stadskat #7: instakat en knuffel Nala

Woerdense Stadskat #6: De beste vriend van treinreizigers in Woerden

Woerdense Stadskat #5: Sulletje in een stoere verpakking PéPé

Woerdense Stadskat #4: sphynx Céline ligt zelfs met 30 graden onder een fleecedekentje

Woerdense Stadskat #3: Diva eersteklas Eddie haalt ’s avonds de baasjes op van het werk

Woerdense Stadskat #2: ‘Alfakater Kibo is de macho onder de macho’s’

Woerdense Stadskat #1: ondeugende Noxi & stiefbroertje Fudge