Sandra verrast haar moeder met een nieuwe tv: ‘Supertrots op haar’

Aangeboden door Electro World de Groot Woerden 23 maart 2018

Iets winnen is altijd leuk. Dat weten ze bij Electro World de Groot in Woerden maar al te goed. Daarom hielden ze voor het eerst de Mooie Wens Weken. Tijdens deze weken kun je iemand opgeven die het volgens jou verdient om in het zonnetje gezet te worden. Sandra van Kleef nomineerde haar moeder Doortje uit Woerden.

“Bij mijn moeder is 3,5 jaar geleden kanker vastgesteld. En ze gaat er zo goed mee om, daar ben ik ontzettend trots op. Op Facebook zag ik de Mooie Wens Weken van Electro World voorbijkomen. Ik doe eigenlijk nooit mee aan zulke acties, want ik win toch nooit wat, dacht ik toen nog. Toch heb ik mijn moeder genomineerd”, vertelt Sandra. En dat is dus heel mooi uitgepakt!

Vincent van Electro World de Groot stond plots op de stoep om de gloednieuwe Samsung 49 inch UHD TV ter waarde van €799,- te overhandigen. “Geweldig dat we op deze manier mensen blij mogen maken. We gunnen het Doortje van harte!”, aldus Vincent. In totaal zijn er landelijk 82 tv’s weggegeven door Electro World.

Verrast en blij

Sandra: “Mijn moeder reageerde héél verrast en blij. Ze had nooit gedacht dat ik haar zou opgeven voor zo’n actie. Maar ze heeft het verdiend. Nu heeft ze een fantastische thuisbioscoop, want deze tv is veel groter dan de vorige!”

Vincent de Groot van Elektro World Woerden

Als kind hielp Vincent al klanten: ‘Op mijn twaalfde verkocht ik mijn eerste tv’

Vincent de Groot van Electro World de Groot was al op jonge leeftijd geïnteresseerd in techn...
Jurgen Rupschus - Geplaatst op 16 februari 2018

Electro World de Groot Woerden elektronicawinkels

nu gesloten09:00 - 18:00

Molenstraat 2, Woerden

Bekijk meer:elektronicawinkels