Genieten van de Woerdense Singel zonder je bed uit te komen

Door Sylvia Vos 11 maart 2018

Oké het is er niet van gekomen dit jaar, schaatsen op de Singel. Maar dan nog is de haven en de singel een prachtstukje Woerden waar je úren achtereen van kunt genieten. Alleen, als het een beetje koud is, of je hebt gewoon geen zin om uit je bed te komen, wat doe je dan? Nou simpel, kijken naar de livestream.

Het Woerdense bedrijf TTS doet aan alles wat met digitale beeld- en geluidoplossingen te maken heeft. En daar hoort dus ook livestreamen bij. Het Woerdense familiebedrijf heeft zeventien jaar aan de Woerdense haven gezeten op de Emmakade en hebben toen een camera gemonteerd.

Deze camera hangt er nog steeds en guess what: de stream is permanent en kun je (vooralsnog) de hele dag door bekijken. Lekker rustgevend toch?

Tippie, verbind je telefoon of computer met de tv, want wat een topachtergrond voor een gezellige avond op de bank met een wijntje en een goed gesprek. Top hoor dit, mensen van TTS Woerden.

Zwaaien, poseren, of…?

Ook leuk: laat iemand er langs lopen of fietsen, zoek de camera en zwaai. De thuisblijver legt het vast en voilá, een portret van jezelf in de haven. Bekijk de livestream hieronder, of via woerdenlive.tv.

Of misschien kun jij nog wel hele andere leuke ideeën bedenken?