8 x Woerdense instagrammers die je gewoon wilt volgen

Door Sylvia Vos 26 februari 2018

Oh Instagram, we kunnen er úren zoet mee zijn. Lekker mensen kijken, mooie natuur, sky appreciation en natuurlijk heel veel foodporn. Maar sommige Woerdense instagrammers hebben toch een streepje bij ons voor op anderen. Daar willen we élke dag wel een foto van zien. Kijk maar! 

<< < Pagina 1 / 8 >
⟵ swipe swipe ⟶

Pyeongchang baas!

Organisatie @abnamrowtt ligt even stil……@pyeongchang2018

Een bericht gedeeld door Esther Vergeer (@esthervergeer) op

 

Woerdens trots en ereburger Esther Vergeer staat op het punt om naar Pyeonchang af te reizen als chef de mission van de paralympische spelen. Dat is – excuse our language – gewoon f***ing cool! Geen andere optie dan deze: volgen!

Instagramnaam: esthervergeer

Emma is populair

Emma Verschure is Fashion, Beauty & Fitgirl blogger en niet onverdienstelijk met bijna 6.000 volgers. Beautytips, posts over kleding en foodfoto’s krijg je van Emma voorgeschoteld. En soms is dat in een wel heel bekende omgeving.

Instanaam: luxelifelover

Instacows

Wat nou katten zijn het allerleukst? Heb je zeker koeien nog niet goed bekeken. Er is een instagrammer die zich enkel en alleen bezighoudt met koeien. Vooral de koeien in Kamerik en op Breeveld. Daar valt verder niet zo heel veel meer over te vertellen, die koeien doen gewoon wat ze doen: beetje grazen, beetje liggen, beetje herkauwen. En dat dus vastgelegd op foto. We love it.

Instanaam: Mariekeboe02

Geen harken, zeg maar

Instagram Dance Academy Woerden

Check hoe de pagina van Dance Academy Woerden eruit ziet. Hoe bedoel je creatief? En zie je dat filmpje rechts bovenin de hoek? Dat is één van die onnavolgbare moves die zij wél kunnen en graag even delen met de volgers. Wij kijken altijd vol ontzag en scrollen dan – zitten op bureaustoel stijf als een hark – weer lekker door.

Instanaam: danceacademywoerden

How you doin’?

Hallo Charly Ruiz van de tatoeagestudio in Woerden. Zijn designs vol symmetrie, structuur en vormpjes zijn mooi om te zien. Maar een selfie of portretje op zijn tijd hebben we ook geen bezwaar tegen. Hé, het oog wil ook wat toch?

Instanaam: charly_tattoo_ruiz

#Wanderlust

Edwin Otto is Woerdenaar, 41, getrouwd en vader van twee zoons. Én, hij heeft duidelijk last van #wanderlust; heel veel zin om de wereld te ontdekken. Hij reist wat af en blogt daarover, net als zijn collegablogger Roger. Barcelona, Marrakech, Slovenië, de prachtigste plekken komen voorbij. Maar soms post Edwin ook gewoon foto’s van onze eigen prachtige gemeente. Krijg je toch spontaan zelf ook #wanderlust van?

Instanaam: vadersopreis

Zwartwit

Ze zijn bijna altijd zwartwit, de foto’s van Ikkenic. Dat kan soms een beetje eentonig worden, maar niet bij de plaatjes van Ikkenic. Want die zijn eigenlijk altijd bijzonder. Kijk maar.

Instanaam: Ikkenic

Man met een mening

Te klein die zakken.

A post shared by Jan Wolsheimer (@buurtdominee) on

De buurtdominee (aka Jan Wolsheimer) is een Instagrammer in Molenvliet. Werkelijk dominee, want post ook actiefoto’s van tijdens de preek. Maar deze dominee is ook gewoon excited over z’n nieuwe Toms, drinkt een Guinness biertje met Feyenoord op tv en vindt de Doritos zakken te klein. Vinden wij héél leuk.

Instanaam: buurtdominee

Even vragen

Wat zijn jouw favo Woerdense instagrammers? Tips zijn natuurlijk altijd welkom, dus als je er eentje voor ons hebt, graag. Kan hier. Of gewoon onder dit bericht natuurlijk. Makkie.

<< < Pagina 1 / 8 >
⟵ swipe swipe ⟶