Winnen: wijnproeverij bij Woerdens Wijnhuis voor twee personen

Door Jurgen Rupschus 17 oktober 2018

Hou jij wel van een wijntje? Nou, wij mogen 2 x 2 plaatsen voor een wijnproeverij weggeven. Hoe gaaf is dat? De proeverij doe je bij Wijnwinkel Saudade in de Jan de Bakkerstraat. Deze winkel verandert vanaf 1 november de naam in Woerdens Wijnhuis.

Wat je moet doen om te winnen? Heel simpel. Je hoeft je alleen maar in te schrijven voor onze nieuwsbrief via onderstaand formulier. En wat ook handig is om te weten: de wijnproeverij vindt plaats op vrijdag 9 november van 20.00 tot 22.00 uur in het Woerdens Wijnhuis (Jan de Bakkerstraat 5). Hou deze avond dus alvast vrij!

De wijnproeverij: wat ga je doen?

Tijdens de wijnproeverij leer je de basisprincipes van het maken van wijn. Remmer Meijer van het wijnhuis neemt het hele proces van druif tot wijn met je door. Daarnaast laat hij de zes stappen zien van het wijnproeven. Jij proeft minimaal drie witte en drie rode wijnen. Normaal kost dit €19,95 per persoon. Maar jij kun zo’n proeverij voor twee personen winnen! Je kunt dus bijvoorbeeld jouw partner of vriend(in) meenemen!

Je kunt meedoen tot en met maandag 22 oktober 23.59 uur. Op dinsdag 23 oktober maken we de winnaars bekend. Al lid van onze nieuwsbrief? Geen probleem, je kunt alsnog meedoen aan deze winactie. Vul gewoon onderstaand formulier in en geen zorgen: je krijgt geen dubbele mails.

De winnaars zijn bekend en krijgen binnenkort bericht!


WijnHall Woerden

Wijntje drinken in Woerden: deze twee toffe wijnevents staan voor de deur

Man, wat komen er toch een paar gave events aan die helemaal in het teken staan van wijn. Pak je age...
Remmer Meijer van Saudade Wijnwinkel

Remmer van Saudade: ‘Portugese wijnen mogen best bekender worden’

De koopman op de markt die schreeuwend zijn koopwaar probeert te verkopen, je kent 'm wel. Wij laten...

Meer over Woerdens Wijnhuis ontdekken?

Woerdens Wijnhuis speciaalzaken

Vandaag gesloten

Jan de Bakkerstraat 5, Woerden

Bekijk meer:speciaalzaken

adv.