Nieuw cateringbedrijf in Woerden en veranderingen bij slagerij in Molenvliet

Door Sylvia Vos 6 augustus 2018

Warda Marcus en haar vriend Jake van Venrooij werkten bij slagerij Gelderblom, dat gerund werd door (schoon)vader Aad van Venrooij. Maar hij moest wegens gezondheidsredenen stoppen. De slagerij in Molenvliet was een paar weken dicht, maar inmiddels staat daar de Woerdense Erika van Doorn aan het roer. En Warda en haar vriend startten een eigen cateringbedrijf.  

Warda vertelt: “We deden in de slagerij ook altijd catering. We kregen daar nadat we gestopt waren zoveel vraag naar, dat we hebben besloten om een eigen cateringbedrijf te starten.”

Warda Marcus en Jake van Venrooij Woerden Catering
Jake van Venrooij en Warda Marcus. Foto: eigen foto

Catering Woerden heet het bedrijf dat Warda en haar vriend gestart zijn. Nu werken ze nog even vanuit een ruimte in Alphen aan den Rijn. “Je moet gewoon ergens een werkplaats hebben, om alles te bereiden. Maar we zijn bezig met een ruimte in Woerden, waar klanten dan ook langs kunnen komen.”

Maaltijden voor ouderen

De catering richt zich niet alleen op de slagersproducten, zoals de mensen ook bij Gelderblom gewend waren, maar de Woerdense Warda maakt ook maaltijden. “Bijvoorbeeld voor ouderen”, legt ze uit. “Als zij voor zichzelf koken, dan eten ze vaak meteen drie dagen hetzelfde. Ik wil zorgen dat mensen gezond kunnen eten en gevarieerd.”

Woerden Catering is te vinden via Facebook, op deze pagina.

In Molenvliet

Klanten in Molenvliet kunnen dus gewoon weer terecht bij Slagerij Gelderblom, waar de Woerdense Erika van Doorn en haar team aan de slag zijn gegaan op 28 juni. Erika:  “Met een beetje nieuw assortiment en een frisse uitstraling!”

Pinautomaat Molenvliet Woerden

Doei pinautomaat; maar je kunt gelukkig nog gewoon geld opnemen in Molenvliet

Wil je net even een tientje pinnen, sta je opeens tegen een muur aan te kijken in Molenvliet. De ABN...
Bbq in de natuur

Haal die bbq maar tevoorschijn, dit zijn de barbecue-hotspots in Woerden

Je eigen achtertuin is ongetwijfeld hotspot numero uno om te barbecueën. Maar je kunt ook eens een a...

Meer over Slagerij Gelderblom Woerden ontdekken?

Slagerij Gelderblom Woerden slagers

Nu open08:00 - 17:00

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Molenvlietbrink 14, Woerden

Bekijk meer:slagers
  • Wil jij een 'Nieuw in Woerden' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Woerden.

adv.