Woerden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Opgepast Woerdenaren: van deze beelden ga je ongetwijfeld watertanden

Aangeboden door De Beren Woerden 5 juli 2019

Hou jij van lekker eten met een drankje erbij? Doe je dat het liefst met een groepje of met z’n tweetjes? En zoek je een plek in Woerden hiervoor? Als jouw antwoord drie keer ‘ja’ is, dan is dit artikel speciaal voor jou. Want jij gaat lezen én zien hoe een high wine, high beer, high tea en een sharing dinner van restaurant De Beren eruitziet. Niet. Te. Weerstaan. Kijk maar:

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

It’s a fine fine wine

high wine woerden de beren
Foto: De Beren

Als jij denkt dat een wijntje bij het eten hoort, dan is de een high wine echt iets voor jou. Samen met je beste vriendin, voor iemands verjaardag, een vrijgezellenfeest of gewoon een vrijdagmiddagborrel met je collega’s. Een high wine past hier perfect bij. Jij krijgt vijf smakelijke wijnen met gerechtjes die daar heel goed bij passen. Een high wine bij restaurant De Beren in Woerden kun je al reserveren voor €26,- per persoon. Fijne avond!

High beertje

high beer de beren woerden
Foto: De Beren

Is jouw motto ‘bier hier’, maar speel je liever niet de kroegtijger? Doe dan een high beer bij restaurant De Beren in Woerden. Jij krijgt drie speciaalbieren met heerlijke hapjes daarbij. Denk aan saté, spareribs en een broodje buikspek. Loopt het water al in je mond? Voor een bigh beer betaal je €26,- per persoon. Start maar vast met het verzamelen van al jouw vrienden!

Dé klassieker

De Beren
Foto: De Beren

Hoog tijd om weer eens bij te kletsen en thee te drinken met jouw BFF’s? Voor €20,- per persoon doe je al een high tea bij restaurant De Beren. Vanzelfsprekend met heel veel thee en met heerlijke hapjes. Zorg er voor dat je niet te stevig ontbijt, want die petit fours, vers fruit, broodjes en andere hartige lekkernijen staan op je te wachten. Reserveren doe je hier.

Love is in the air

De beren
Foto: De Beren

Zie jij het beeld voor je van Lady en de Vagebond met dat sliertje pasta dat ze oppeuzelen? Zo’n sharing dinner is natuurlijk hartstikke romantisch. Want samen geniet je van lekkere gerechten verdeeld over vier rondes. Zo’n sharing dinner kun je trouwens ook met meerdere personen doen (minimaal twee). Wel even reserveren, dat doe je hier of via tel. 0348-423908. Kosten? Per persoon betaal je maar €28,-. Romantisch dineren hoeft dus niet duur te zijn :-).


Meer over De Beren Woerden ontdekken?

De Beren Woerden restaurants en horeca

Geopend11:30 - 22:00

Utrechtsestraatweg 33, Woerden

Bekijk meer:restaurants en horeca

Lees ook:

De beren woerden lunchkaart lunchen

Lekker! Je kunt vanaf nu lunchen bij De Beren en dit staat er op de kaart

Wist je dat we in de stad er een nieuwe lunch-hotspot bij hebben? Je kunt namelijk nu ook lunchen bi...
Eten bij De Beren Woerden restaurant

Eten bij De Beren: restaurant waar je gezellig kunt tafelen in huiselijke sfeer

Uit eten op een geweldige locatie op een plek die er ook nog eens fantastisch uitziet. Dat doe je ze...
Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.