Woerden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit wil je eten tijdens de paasbrunch (en kun je kopen in Woerden)

Aangeboden door Versbakkerij Verweij 16 april 2019

Heb jij al uitgevogeld wat voor lekkers je allemaal met Pasen tijdens de paasbrunch gaat eten? Een lekkere paasstol mag natuurlijk niet ontbreken, maar er zijn nog veel meer heerlijkheden waarmee jij indruk maakt op je familie en vrienden. Speciaal voor jou een paar ideeën voor de paasbrunch op een rij. En die vind je gewoon bij Bakkerij Verweij in winkelcentrum Tournoysveld. Check ze maar:

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Kersen, krenten en abrikozen

Amarenenbrood pasen paasbrunch
Foto: Bakkerij Verweij

Ben je fan van amarenen? Nou, dan moet je dit amarenenbrood zeker proberen. Het brood is net als de paasstol gevuld met amandelspijs, rozijnen, krenten en stukjes abrikoos, maar ook dus met heerlijke amarenen.

Mag niet ontbreken: lentebrood

Bakkerij verweij paasbrunch ideeën
Foto: Bakkerij Verweij

Een lentebrood mag zeker niet ontbreken bij de paasbrunch. Het lentebrood is gevuld met rozijnen en krenten en is afgewerkt met een topping van advocaat. Loopt het water je al in de mond?

Lekker met amandelspijs

paasstol kopen pasen
Foto: Bakkerij Verweij

Een klassieker: de paasstol! De stol is gevuld met heerlijk ambachtelijk amandelspijs, rozijnen, krenten, hazelnoten, abrikozenstukjes en roomboter. Op de stol zie je amandelschaafsel om de paaslekkernij helemaal af te maken. Met de paasstol zit je altijd goed, want wie lust dit nou niet? Helemaal als die vers van de Woerdense bakker komt.

Zacht gebak met advocaat en marsepein

Paasbrunch schnitt pasen ideeën
Foto: Bakkerij Verweij

Van gebak wordt iedereen blij. En deze paas-advocaat schnitt is niet alleen lekker tijdens de brunch, maar kun je ook later op de dag opsmikkelen. Het zachte cakegebak met advocaat is afgewerkt met gele marsepein. Hoe Pasen wil je het hebben!

Alvast al dat lekkers inslaan of nog meer inspiratie opdoen? Ga voor jouw paasbrunch even langs Bakkerij Verweij in winkelcentrum Tournoysveld in Woerden en jij bent helemaal klaar voor Pasen!


Meer over Versbakkerij Verweij ontdekken?

Versbakkerij Verweij bakkers

Gesloten08:30 - 18:00

Tournoysveld 97, Woerden

Bekijk meer:bakkers
Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.