Met deze originele cadeaus voor Vaderdag 2018 ga je zéker punten scoren

Door Sylvia Vos 13 juni 2018

Ja hoor, daar komt weer zo’n dag waar veel mensen toch weer even hun beste beentje voor moeten zetten; zondag 17 juni 2018 is het Vaderdag. Je kunt natuurlijk een stropdas, Axe-roller of sokken meebrengen, maar als je écht wilt scoren, bekijk dan deze cadeaus even. Gegarandeerd succes, al is het maar omdat er nog láng over gesproken zal worden! 

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Bier + taart = biertaart

Speciaal voor Vaderdag… de Radler BIERvlaai! 🍻 😍Gemaakt van Hertog Jan Bastaard met citroen en gember voor een…

Posted by MultiVlaai on Saturday, 9 June 2018

Je zou toch willen dat je vader was en dit cadeau kreeg op Vaderdag… En met citroen en gember, dus nog gezond ook (kuch). Proost pa!

Multivlaai bakkers

Nu gesloten08:00 - 17:00

Rijnstraat 79, Woerden

Bekijk meer:bakkers

Make him rich

Money money money!  Bij Primera koop je je vader rijk. Althans, hij moet nog wel even zijn best doen, maar dan… Met het Casino try-outpakket kan vaderlief meespelen met roulette, black jack, of op de speelautomaten, hij krijgt een hapje en een drankje én uitleg. Incasseren!

Primera Woerden speciaalzaken

Nu gesloten09:00 - 16:00

Tournoysveld 99, Woerden

Bekijk meer:speciaalzaken

Primera Harmelen speciaalzaken

Nu gesloten08:15 - 17:00

Kalverstraat 6, Harmelen

Bekijk meer:speciaalzaken

Geef je vader ‘swag’

Heeft jouw vader van nature al swag, swipe dan maar door naar het volgende cadeau. Kan jouw vader (of man) wel een beetje swag gebruiken, dan wil je voor zondag waarschijnlijk even bij Brownies & Downies langs om een fles Hagelswag te kopen. Check it out hier.

Brownies&downieS Woerden restaurants en horeca

Nu gesloten09:00 - 21:00

De Kazerne 3, Woerden

Bekijk meer:restaurants en horeca

Q-time

Qualitytime is natuurlijk wel het ultieme cadeau. En dat kun je zo gek maken als je zelf wilt. Van dineren bij wat luxere restaurants tot een biertje met bitterbal op het terras, alle horecakeuze in Woerden vind je hier. Krap bij kas? Maak een mooie wandeling, bijvoorbeeld met één van deze routes of deze voor op de fiets.

Wat origineler: Bekijk deze opties eens voor een whiskyproeverij bij de Pompier en deze opties voor bowlen met high beer. Scoooore!

Café de Pompier Woerden cafés

Nu gesloten10:00 - 02:30

Groenendaal 17, Woerden

Bekijk meer:cafés

Star Bowling bowlingcentra

Nu gesloten14:00 - 01:00

Houttuinlaan 1, Woerden

Bekijk meer:bowlingcentra

De oren van je kop

Kletspotten
Foto: indebuurt Woerden

Is jouw vader of man dól op zijn mobiele telefoon? Zo erg, dat er tegenwoordig amper een goed gesprek in zit, omdat die ellendige telefoon er weer tussenkomt? Geef hem deze kletspot cadeau. Mét regels natuurlijk. Na het eten gaat de kletspot op tafel voor minimaal een half uur. Daarin zitten kaartjes met allerlei leuke vragen en gespreksonderwerpen. Mag hij daarna zijn telefoontje weer pakken. Als hij wil dan, want wedden dat hij de smaak te pakken krijgt?

Kletspotten, gezien bij Alles is Liefde (waar overigens opheffingsuitverkoop is, want deze winkel gaat sluiten. Lees maar).

Alles is Liefde Boutique Woerden conceptstores

Nu gesloten10:00 - 17:00

Voorstraat 11, Woerden

Bekijk meer:conceptstores

Keigoed(koop)!

Wandel een rondje Singel, houd je ogen open. Zoek een flinke kei op de grond en neem die mee naar huis. Schrijf er met een permanente stift in je mooiste handschrift op: ‘voor een kei van een vader’. Strikje erom, liefste glimlach op en voilá! Je kwam vroeger toch ook weg met een brakke tekening als je er maar lief bij keek? Nou dan.

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.