7 x all you can eat in Woerden

Door Jurgen Rupschus 14 november 2017

Als je trek hebt, dan is een all you can eat op het menu wel heel verleidelijk. Bij aardig wat restaurants in Woerden kun je eten totdat je erbij neervalt. En bij sommige plekjes zijn de drankjes ook inbegrepen. Check snel de restaurants waar je je helemaal vol kunt stoppen voor een vast bedrag. Want wie zegt er nu nee tegen onbeperkt eten?

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Spare ribs, saté en sliptongen

Onbeperkt eten Woerden
Foto: Pixabay

Spare ribs, sliptongen of saté. Dit kun je allemaal onbeperkt eten bij De Beren in Woerden. Onbeperkt spare ribs eten doe je op maandag (voor €11,50) en donderdag (voor €13,50). Op dinsdag is het all-you-can-eat-saté-dag voor €11,50 en voor €12,50 eet je op de woensdag onbeperkt sliptongen. De drankjes zijn niet bij de prijs inbegrepen. Wel even opletten: je hebt maximaal twee uur de tijd om jouw maag te vullen. Dooreten dus.

De Beren Woerden restaurants en horeca

Utrechtsestraatweg 33, Woerden

Bekijk meer:restaurants en horeca

Chinese all you can eat

All you can eat Woerden
Foto: Pixabay

Waar je ook kunt eten voor een vaste prijs is Oriental Parel in de Rijnstraat. Die zitten trouwens in een pand met een smakelijk verleden. Lees maar. Je kunt voor een vaste prijs van €19,90 per persoon Aziatische tapas krijgen. Geldig op maandag tot en met donderdag vanaf 16.00 uur. Op het menu staan onder andere loempia’s, saté ajam en kerry kok. Zeg maar een Chinese all you can eat. Voor drankjes betaal je wel extra.

Oriental Parel Woerden restaurants en horeca

nu gesloten12:00 - 22:00

Rijnstraat 44, Woerden

Bekijk meer:restaurants en horeca

Op z’n Braziliaans

Onbeperkt eten Woerden
Foto: Pixabay

Bij Spies & Spijs in Zegveld krijg je alle tijd om van jouw onbeperkte maaltijd te genieten. Je hebt de keuze uit acht verschillende spiesen met vlees en uit diverse bijgerechten. De serveerders komen op jouw verzoek langs en schuiven het zo van de spies op jouw bord. Lekker op z’n Braziliaans dus. En je krijgt er vier drankjes bij. Op woensdag en donderdag kost dat €32,50, op vrijdag en zaterdag €37,50. Voor kinderen liggen de prijzen lager.

Spies & Spijs Zegveld restaurants en horeca

nu gesloten17:30 - 23:00

Middenweg 2, Zegveld

Bekijk meer:restaurants en horeca

Heel veel keuze

Heinde en Ver Woerden
Foto: indebuurt Woerden

Voor een vast bedrag kun je ook eten én drinken bij Heinde & Ver. Je kunt hier per ronde twee gerechten bestellen van een hele ruime kaart. En je gaat net zo lang door totdat je tonnetje rond bent. Van maandag tot en met donderdag betaal je €32,50. Vrijdag tot en met zondag zijn de kosten voor onbeperkt eten €37,50.

Heinde & Ver Woerden restaurants en horeca

nu gesloten17:00 - 22:30

Houttuinlaan 1b, Woerden

Bekijk meer:restaurants en horeca

Onbeperkt Oosters x 2

All you can eat sushi Woerden
Foto: Pixabay

Bijna de gehele Oosterse keuken krijg je bij Asian Moon (voorheen Wokpaleis) in Harmelen. Je betaalt een vast bedrag voor allerlei Oosterse gerechten. Denk aan buffetten met sushi, pho en wokgerechten. Als je op vrijdag of het weekend gaat, betaal je €21,95. Van dinsdag tot en met donderdag is het iets goedkoper, €18,95. Voor kinderen tot en met tien jaar betaal je minder. Drankjes zijn niet bij de prijs inbegrepen. Onbeperkt eten kun je ook bij de buren van Asian Moon, restaurant Susu.

Asian Moon Harmelen (voorheen Wokpaleis) restaurants en horeca

nu gesloten16:30 - 22:00

Leidsestraatweg 46, Harmelen

Bekijk meer:restaurants en horeca

Susu Asian Fusion Harmelen sushi restaurants

nu gesloten16:30 - 22:00

Leidsestraatweg 46, Harmelen

Bekijk meer:sushi restaurants

Brunch voor vast bedrag

Ontbijten in Woerden
Foto: Pixabay

En dan kun je ook nog onbeperkt brunchen in Woerden. Denk je hé, ik heb zondag niets te doen. Dan kun je naar Breuren gaan en je bord vullen met brood, kaas en salades. Je betaalt als volwassene een vast bedrag van €12,50. Voor de kids ben je €6,- kwijt. De onbeperkte brunch is alleen op zondag van 10.00 tot 14.00 uur.

Breuren restaurants en horeca

nu gesloten09:00 - 23:00

Groenendaal 28, Woerden

Bekijk meer:restaurants en horeca

Onbeperkt taco’s eten op dinsdag

Onbeperkt taco's
Foto: Pixabay

Bij El Rey is de wekelijkse Taco Tuesday terug. Elke dinsdag kun je voor €15,- per persoon zoveel taco’s eten als je maar kunt. Probeer de tel maar eens bij te houden.

El Rey Woerden restaurants en horeca

nu gesloten17:00 - 22:00

Rijnstraat 3, Woerden

Bekijk meer:restaurants en horeca
<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken