Deze kaas is nieuw bij Karsemeijer en dit is waarom je ‘m moet proeven

Dit is een ondernemersbijdrage 31 augustus 2018

Kun jij als Woerdenaar geen ‘nee’ zeggen als je een heerlijk stukje romige kaas aangeboden krijgt? Nou, dan moet je zeker deze bijzondere kaas even proeven. De Jersey-kaas is nieuw bij Karsemeijer Kaasspecialiteiten en is te koop als romig belegen en vol pikant. Smullen en heel perfect voor je kaasplankje!

“Met de kaas kun je heerlijke tosti’s maken, maar het is ook lekker op een gebakken eitje omdat de kaas goed smelt”, vertelt Gill van de Woerdense kaaswinkel. “En je kunt de kaas natuurlijk ook in blokjes snijden en rond laten gaan op een feestje. Echt een prima idee!”

Volle kaas

De kaas komt van de Jersey-koe. Deze koe geeft extra romige melk, waardoor je een lekker volle kaas krijgt. Daarnaast bevat de melk van nature meer mineralen, vitaminen en omega-3. De melk is ook nog eens de volste melk van Nederland, want er zit 6% vet en 4,2% proteïne in. Ook nog een leuk weetje over Jersey-kaas: er is maar 7 liter melk nodig voor een kilo kaas, terwijl dat bij andere kazen 10 liter is.

De melk waar de kaas van wordt gemaakt, komt allemaal van Jersey-boeren uit Nederland. Het bedrijf Holland Jersey koopt deze melk voor een eerlijke prijs van de boeren en maakt hier die verrukkelijke Jersey-kaas van. Hier lees je er meer over.

Posted by Holland Jersey on Wednesday, 6 December 2017

35 jaar Karsemeijer

De kaas- en delicatessenwinkel vierde 18 augustus het 35-jarig bestaan in Woerden. Ze waren in 1983 een van de allereerste winkels in winkelcentrum Molenvliet. Naast de winkel in Molenvliet, kun je ook kaas en andere delicatessen kopen bij Karsemeijer in Snel en Polanen.

Jersey-kaas kopen?

Wil jij een heerlijke kaas in huis halen? De Jersey-kaas kopen doe je bij Karsemeijer Kaasspecialiteiten! De romig belegen kost €6,45 per 500 gram en de vol pikant kost €7,45 per 500 gram.

Karsemeijer kaas kaashandel Woerden

We love kaas: zes streekkazen van Karsemeijer voor het perfecte kaasplankje

Kaas, wat houden we er toch van! En een kaaswinkel in Woerden waar je heel veel kaas kunt vinden is ...
Goedhart Molenvliet 1983

Dit waren de eerste winkels in winkelcentrum Molenvliet in 1983

Wat waren nou de allereerste winkels in winkelcentrum Molenvliet? Dat wilden wij hier op de redactie...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Karsemeijer Kaasspecialiteiten Snel en Polanen Meer over Karsemeijer Kaasspecialiteiten Snel en Polanen ontdekken?

Karsemeijer Kaasspecialiteiten Snel en Polanen boodschappen

Vandaag gesloten

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

La Fontaineplein 23, Woerden

Bekijk meer:boodschappen

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Karsemeijer Kaasspecialiteiten Molenvliet Meer over Karsemeijer Kaasspecialiteiten Molenvliet ontdekken?

Karsemeijer Kaasspecialiteiten Molenvliet boodschappen

Vandaag gesloten

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Molenvlietbrink 16, Woerden

Bekijk meer:boodschappen

adv.