Niet te doen, zo lekker: keuze uit 30 (!) smaken ijs en deze wil je echt wel even proeven

Aangeboden door IJssalon Luciano Woerden 8 maart 2019

Vanaf vandaag (8 maart) hebben Robert en Conny van Luciano maar liefst dertig smaken ijs in de vitrine liggen. En man, daar zitten heerlijke tussen! Het ijs wordt gemaakt door meesterijsbereider Luc Blok. Zijn ijs bevat 25% minder suiker dan normaal ijs, waardoor de smaak extra intens is. Heel tof: op zaterdag 9 maart krijg je het tweede bolletje gratis. Check hier alvast een selectie van smaken die je bij Luciano in Woerden kunt vinden:

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Inaya extra pure chocoladesorbet

Pure chocoladesorbet inaya
Foto: indebuurt Woerden

Bij de naam alleen al ga je al watertanden. Het is lekker ijs van speciale Inaya-chocolade van Callebaut. Een heel donkere chocolade en het ijs is niet op melkbasis, maar op waterbasis. Daarom ook heel geschikt voor vegans. Op zaterdag 9 maart neem je natuurlijk een bolletje extra, want die krijg je dan helemaal gratis!

Snickers en Bounty

Luciano Woerden smaken ijs
Foto: indebuurt Woerden

Dit zijn bekende smaken en hier kan iedereen van genieten. Kinderen, maar jij als volwassene mag natuurlijk ook zo’n bolletje bestellen! Wist je trouwens dat je bij Luciano ook ijstaarten kunt bestellen? En dat je lekker kunt zitten met een kopje koffie en een stuk appeltaart.

Verjaardagstaart

Luciano ijs verjaardagstaart
Foto: indebuurt Woerden

Wááát? Deze smaak is ook bij Luciano te vinden. Waar het naar smaakt? Nou, dus echt naar taart! Ga ‘m maar eens proberen! Je gaat je ongetwijfeld jarig voelen. Wist je dat onze koning ook graag bij Luciano komt voor ijs? Lees hier maar.

Yoghurt-ijs en mangosorbet

Luciano woerden robert
Foto: indebuurt Woerden

Het yoghurtijs is gemaakt van pure yoghurt en is gecombineerd met mango-siroop. Het ijs kan in een bakje worden gedaan, maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een hoorntje. Bijvoorbeeld een kinderhoorntje of een luxe hoorn met chocolade en spikkels. En hou je meer van een sorbet? Ga dan voor de mangosorbet!

Hazelnoot-schuimtaart en meer

Smaken ijs Luciano Woerden
Foto: Luciano Woerden

Nog zo’n smaak waar je ontzettend nieuwsgierig van wordt. Hazelnoot is sowieso al lekker en dat in combinatie met schuimtaart… Wie staat er zo meteen vooraan bij de vitrine?

Meer smaken?

Er zijn natuurlijk nog veel meer smaken. Denk aan after eight, Salty Caramel, Key West lemon pie, Bastogne, stroopwafel en tiramisu. Al deze ijssmaken liggen vanaf nu bij Luciano in Woerden!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door IJssalon Luciano Woerden. Meer over IJssalon Luciano Woerden ontdekken?

IJssalon Luciano Woerden ijssalons

Nu gesloten12:00 - 21:00

Kerkstraat 2, Woerden

Bekijk meer:ijssalons

Lees ook:

 

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.