Het is weer bijna Restaurantweek! Hier in Woerden kun je eten

Door Jurgen Rupschus 19 september 2017

De Restaurantweek start op 26 september. En daar doen restaurants uit het hele land aan mee. Ook restaurants in Woerden en Harmelen. En dat betekent eten en drinken met een leuke korting. We hebben ze voor je op een rij gezet. 

<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

Dineren én lunchen bij de Kloosterhoeve

Bij de Kloosterhoeve in Harmelen kun je tijdens de Restaurantweek dineren en lunchen. Een 3-gangenlunch (ja, het bestaat echt) kost €22,50 per persoon en voor een 3-gangendiner betaal je €27,50. Als je wilt eten voor deze prijs, moet je hier even reserveren.

Kloosterhoeve Harmelen restaurants en horeca

nu gesloten11:00 - 23:00

Kloosterweg 2, Harmelen

Bekijk meer:restaurants en horeca

Verrassingsmenu bij De Markies

Restaurantweek verrassingsmenu
Foto: Unsplash

Als je van verrassingen houdt, dan moet je in de Restaurantweek bij de Markies zijn. Want hier krijg je een verrassingsmenu van drie gangen. Natuurlijk houden ze wel rekening met allergieën en andere wensen, dus geef dit gerust aan. Het menu is nog uit te breiden met een soepje en een kaasgerecht. Je gaat in ieder geval niet met een lege maag naar huis. De prijs voor het 3-gangenmenu is €27,50 per persoon. Wel even reserveren.

Restaurant De Markies Woerden restaurants en horeca

nu gesloten11:00 - 00:00

Valk Boumanlaan 61, Woerden

Bekijk meer:restaurants en horeca

Of… je gaat naar Utrecht, Amersfoort of Gouda

Karel V Utrecht Restaurantweek
Foto: Grand Hotel Karel V in Utrecht

Ja, er doen maar twee restaurants mee hier in de gemeente. Dat is niet heel veel, maar gelukkig is de Restaurantweek in het hele land. Je kunt dus ook naar onder andere Gouda, Amersfoort of Utrecht om te profiteren van lekkere kortingen. De week met kortingen bij restaurants duurt tot 15 oktober.

Denk je nu: doei kortingen, ik blijf lekker in Woerden. Dat kan, check hier meer restaurants in Woerden.

<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶