Woerden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Sunday Guide: dit is de perfecte plek voor een gezellige ZoMiBo in Woerden

Aangeboden door FÏNLEY 9 oktober 2019

Zondag is – wat ons betreft – een van de fijnste dagen van de week. Lekker uitslapen, rustig ontbijten en ’s middags gezellig borrelen met vrienden of familie. Dat laatste kun je in Woerden op verschillende plekken doen. Maar nu tippen we jou de perfecte plek voor een ZoMiBo (Zondag-Middag-Borrel). Wil je nóg meer tips van leuke uitjes, exposities en markten die je kunt bezoeken op zondagmiddag? Check dan de FÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book!

Borrelen op een historische plek in Woerden doe je bij het Kazerneplein bij restaurant Bij Petrus. Jij bestelt samen met je vrienden of familie een overheerlijke borrelplank en natuurlijk een verkoelend drankje. Alleen de locatie is al superfijn. Je zit midden in de binnenstad van Woerden en de parkeergarage is om de hoek. Het proefplankje van Bij Petrus is minstens zo fijn. Met grillworst van Van Kesteren, stukjes Reypenaer kaas, een mandje vol gefrituurde hapjes en olijven. Smullen!

Maak je borrel compleet

Wil je even geen alcohol drinken, maar heb je wel zin in een lekker drankje? Dan zit je hier goed, want Bij Petrus heeft FÏNLEY op de kaart staan. Dit is een volwassen frisdrank met een subtiel bittertje. Wat dacht je van een Bitter Lemon, Tonic of Ginger Ale? FÏNLEY wordt geserveerd in een mooi glas, dus dat maakt de borrel helemaal compleet.

Sunday Guide

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor leuke uitjes door heel Nederland.

Dit artikel schreef indebuurt samen met FÏNLEY.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door FÏNLEY. Meer over FÏNLEY ontdekken?

FÏNLEY

adv.