Woerden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Dry January: 3 x leuke dingen voor een zondagmiddag in Woerden

Aangeboden door FÏNLEY 1 januari 2020

Samen met FÏNLEY tippen wij leuke dingen die je deze maand op de zondagen kunt doen in Woerden. December is een maand vol feesten, gezelligheid, eten en misschien ook wel wat alcoholische drankjes.  Wil jij in januari de balans weer vinden en starten met je goede voornemens? Doe jij mee aan Dry January en vraag jij je af hoe dat nu moet met die pubquiz die zondag gepland staat? Of die borrel in de kroeg om de hoek? Ook zonder alcohol kan dit hartstikke leuk zijn. Gewoon puur genieten doe je tijdens Dry January met een lekkere FÏNLEY Bitter Lemon, Tonic of Ginger Ale. FÏNLEY is het ideale drankje om Dry January door te komen. Wil jij weten wat je nog meer kan doen op zondagmiddag in januari? Check dan de FÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book!

Page 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Tweedehands spulletjes scoren

Nieuwe kringloopwinkel Hoekie
Foto: ANP

Als jij ervan houdt om samen met je vrienden en familie te struinen over rommelmarkten, dan hebben wij dé tip voor jou! Op zondag 12 januari is er namelijk een vlooienmarkt in Snellerpoort aan de Steinhagenseweg. Lekker overdekt dus. Hier vind je tussen 09.00 en 16.00 uur veel kramen met tweedehandse spullen. En daar zitten ongetwijfeld wat pareltjes tussen. De entree is €3,- en je kunt gratis parkeren.

Borrelen bij Bij Petrus

©Yourlittleblackbook.me

Stuur je vrienden maar vast een appje, want een borrel op de zondagmiddag bij Bij Petrus is alles wat je nodig hebt in januari. Binnen kun je heerlijk chillen mét overheerlijke borrelhapjes. Dry January wordt puur genieten met FÏNLEY. Dit is een heerlijke niet-alcoholische frisdrank. Bestel bijvoorbeeld Bitter Lemon, Ginger Ale of Tonic.

Dit artikel schreef indebuurt in samenwerking met FÏNLEY.

Schaatsen aan en gaan

Foto: indebuurt Woerden

Met je vrienden nog lekker een paar rondjes schaatsen? Op zondag 5 januari is de laatste kans om op de ijsbaan op het Kerkplein te schaatsen. Kun je nog even een pirouette maken en die andere toffe moves laten zien. Vrij schaatsen kan op deze dag van 12.30 tot 16.00 uur.

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor nog meer leuke uitjes.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door FÏNLEY. Meer over FÏNLEY ontdekken?

Page 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.