Woerden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De mooiste ijstaarten: hier in Woerden kun je ze vinden én winnen

Aangeboden door IJssalon Luciano Woerden 21 augustus 2019

Wie wordt er nu niet gelukkig van een lekker ijsje? Bij Luciano in Woerden vind je héél veel verschillende smaken, maar wist je ook dat je er ijstaarten kunt vinden? Leuk voor een feestje of gewoon voor jezelf. De komende weken ligt er bij Luciano op de Kerkstraat een exclusieve ijstaart in de vitrine, namelijk die van Juf Roos.

Juf Roos is een serie voor kinderen tot en met 6 jaar die te zien is bij RTL Telekids en op YouTube. En sinds kort draait er ook een film in de bioscoop over Juf Roos. Om te vieren dat deze film in de bios draait, kun jij een heerlijke Juf Roos-ijstaart winnen. Dat Juf Roos-ijs is heel speciaal, want het sorbetijs is gemaakt van verse oer-Hollandse aardbeien met een vleugje kersen. Op het ijs krijg je ook nog eens een origineel Juf Roos-chocolaatje.

Haal een kleurplaat

Wat je moet doen? Of nou ja, jouw kind, want alleen kinderen tot en met 6 jaar mogen meedoen aan de wedstrijd. Haal een kleurplaat op bij Luciano in Woerden en maak er een mooi meesterwerk van. Hierna lever je de kleurplaat weer in bij Luciano. Naast de ijstaart zijn er ook ijscadeaubonnen en Juf Roos-ijsjes te winnen.

Win jij die ijstaart?

Alle kleurplaten komen bij Luciano te hangen. Op woensdag 18 september wordt de winnaar bekendgemaakt. Heeft jouw kind niet gewonnen? Je kunt de ijstaart ook gewoon kopen!

Nog meer feest bij Luciano

Bij Luciano is er nog veel meer te vieren. Eigenaren Robert en Conny vieren vrijdag 23 augustus feest, omdat Conny jarig is trakteren ze! Daarom krijg jij als kers op je ijsje de slagroom helemaal gratis.

En meer leuks: in het najaar gaat de eerste verdieping open en daar kun je blijven genieten van het ijs (ook in de winter), maar je kunt er ook heerlijk je koffie drinken met een stukje taart en lekkere crêpes en wafels eten.


Meer over IJssalon Luciano Woerden ontdekken?

IJssalon Luciano Woerden ijssalons

Gesloten10:00 - 18:00

Kerkstraat 2, Woerden

Bekijk meer:ijssalons

Lees ook:

Luciano woerden robert

Niet te doen, zo lekker: keuze uit 30 (!) smaken ijs en deze wil je echt wel even proeven

Vanaf vandaag (8 maart) hebben Robert en Conny van Luciano maar liefst dertig smaken ijs in de vitri...

adv.