Must have voor in je keuken: deze pannen zijn superpopulair

Aangeboden door Kitchen2Table Woerden 17 januari 2019

Heb jij het ook gemerkt met de feestdagen? Koken in goedkope pannen levert niet altijd een geweldig resultaat op. Eerlijk is eerlijk: één keer investeren = jarenlang plezier. Voor jou én voor je gasten. Bij Kitchen2Table in de Voorstraat is het daarom in januari pannenmaand. En deze 5 pannen worden het meest verkocht.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Gietijzeren braadpan

Braadpan kopen Woerden
Foto: Staub

“De gietijzeren braadpan is echt een must om te hebben in je keuken”, vertelt Astrid. “Ze nemen goed de temperatuur op en houden deze ook vast. Daarom zijn ze heel geschikt voor grote braadstukken, maar ook voor sudderpotjes of eenpansgerechten. Wij verkopen braadpannen van Staub en Le Creuset. Deze merken uit Frankrijk zijn gespecialiseerd in gietijzer en emailleren.” De pannen zijn in verschillende maten en kleueren verkrijgbaar bij Kitchen2Table. Op dit moment zijn er leuke aanbiedingen op de pannen! Voor een gietijzeren pan van 24 cm betaal je geen €239,-, maar nu €165,-.

Swipe naar links of klik op het pijltje voor meer pannen.

Meerlagen braadpan Demeyere

Braadpan demeyere Woerden kopen
Foto: Demeyere

Als je de gietijzeren pan te zwaar vindt, dan heeft Astrid een goed alternatief die ook vaak wordt verkocht. “Als je zoekt naar een pan met dezelfde braadcapaciteit als een gietijzeren pan, dan is de braadpan van Demeyere een goede vervanger. Deze pan houdt ook de temperatuur goed vast, maar is lichter in gebruik en makkelijk schoon te maken.” Op een braadpan met glazen deksel van Demeyere van 24 cm krijg je bij Kitchen2Table €100,- korting. De pan is afgeprijsd van €249,- naar €149,-.

Swipe naar links of klik op het pijltje voor meer pannen.

Best geteste koekenpan

Koekenpan demeyere Woerden kopen
Foto: Demeyere

Koekenpannen verkoopt Astrid ook veel in de winkel. “Ook deze pannen hebben we in verschillende maten en kleuren. “Wij merken in de winkel dat mensen steeds bewuster worden waarmee ze koken en meer voor duurzame pannen gaan. De meerlagen pannen die we hebben passen daar goed bij. We hebben daarnaast koekenpannen met een anti-aanbaklaag en we hebben de pan in huis die het best is getest door de Consumentenbond. Dat is de Alu Pro van Demeyere.” Voor een Alu Pro 2-delige set (een koekenpan van 24 cm en een koekenpan van 28 cm) betaal je geen €188,-, maar nu €129,-. En je krijgt er een gratis pannenbeschermer bij.

Swipe naar links of klik op het pijltje voor meer pannen.

Inductiepannen

Koken op inductie
Foto: Demeyere

“Steeds meer mensen kiezen voor koken op inductie”, zegt Astrid. Ze vertelt hier wat hiervan de voordelen zijn. “En als je voor inductie kiest, dan heb je andere pannen nodig als je eerst op gas of elektra kookte. Koken op inductie is heel prettig en wij hebben verschillende sets die je zelf samen kunt stellen. Sommige pannen hebben zelfs 30% rendement!” De 5-delige sets zijn er al vanaf €199,-.

Op zaterdag 9 februari is er een speciale demonstratie van een chef-kok in de winkel over koken op inductie. Lees hier meer.

Swipe naar links of klik op het pijltje voor meer pannen.

Wokpan

Wokpan kopen Woerden
Foto: Demeyere

Astrid: “De wokpan heeft in populariteit de hapjespan ingehaald in de Nederlandse keuken. Deze pan is niet meer weg te denken en wordt bij ons het meest verkocht. We hebben de pan in verschillende maten en uitvoeringen. En je doet ook lang met deze pan. Onze leveranciers geven er zelfs 30 jaar garantie op. Een duurzaam product dus.” Een wok bij Kitchen2Table geen €189,- de actieprijs is nu €149,-.

Meer advies over pannen nodig?

Wil je meer weten over pannen? Of welke pan het beste past in jouw keuken? Bij Kitchen2Table adviseren ze je graag en kunnen ze veel pannen aan je laten zien. Breng een bezoekje aan de winkel op Voorstraat 9.

Lees ook:

SMEG keukenapparaten Woerden Kitchen2Table

SMEG en KitchenAid: deze topmerken keukenapparatuur vind je in Woerden

Zo met de feestdagen voor de deur, kun je wel wat hulp in de keuken gebruiken. Eén van de winkels in...
Koekenpannen Demeyere
Topper

Demo koken op inductie van chef-kok

Kitchen2Table Woerden
- Geldig t/m 26 jan 2019

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Kitchen2Table Woerden. Meer over Kitchen2Table Woerden ontdekken?

Kitchen2Table Woerden woonwinkels

Nu open10:00 - 18:00

Voorstraat 9, Woerden

Bekijk meer:woonwinkels
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.